BMV X3 E83 ГРЕШКА 5DEA
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
BMV X3 E83 ГРЕШКА 5DEA
Здравейте колеги, след смяна на преден ляв лагер на главина проблемът с виенето на лагера изчезна и всичко изглеждаше отлично. Ден след това ми светна индикацията за ниско налягане в гумите. Проверих няма проблем с налягането. След прочитане на грешки открих грешка в ABS 5DEA , Която в google в немските форуми я посочват като висока температура в раздатката. След изчистване на грешките тази грешка не се появява но контролната лампа продължава да свети в червено. Не знам дали смяната на лагера има нещо общо с проблема, или е съвпадение но ме притеснява червения цвят на контролната лампа. Ако на някой се е случвал подобен проблем моля споделете.
Re: BMV X3 E83 ГРЕШКА 5DEA
Да прочетох че трябва да се занулява след закачане на ремарке, а аз дърпах лодка. Ресетнах с бутона и всичко е ок. Благодаря !
Re: BMV X3 E83 ГРЕШКА 5DEA
w_stoev написа:Здравейте колеги, след смяна на преден ляв лагер на главина проблемът с виенето на лагера изчезна и всичко изглеждаше отлично. Ден след това ми светна индикацията за ниско налягане в гумите. Проверих няма проблем с налягането. След прочитане на грешки открих грешка в ABS 5DEA , Която в google в немските форуми я посочват като висока температура в раздатката. След изчистване на грешките тази грешка не се появява но контролната лампа продължава да свети в червено. Не знам дали смяната на лагера има нещо общо с проблема, или е съвпадение но ме притеснява червения цвят на контролната лампа. Ако на някой се е случвал подобен проблем моля споделете.
Да изчисти се , Благодаря
4 мнения
• Страница 1 от 1