Проблем с телефон Х5 Е53

X серия (E84,F48,F39,F47,E83,F25,F26,E53,E70,F15,E71,F16)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw X5

Проблем с телефон Х5 Е53

Мнение от raychev » 27 Окт 2015, 1:30

Здравейте колеги,проблема е,че "поставката" ако мога така да я нарека не зарежда телефона.Като му сложа заредена батерия всичко е нормално,но падне ли пак идва проблема..Гледах кои са бушоните за телефона,но всички са здрави.Ако някой подозира от къде идва цялата работа ще се радвам да сподели.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

старши ентусиаст
Аватар

Re: Проблем с телефон Х5 Е53

Мнение от Kris » 27 Окт 2015, 23:16

Може и да бъркам, но имах подобен случай с един колега, но с Е46. Та при него проблема беше, че слагаше обикновени батерии, а на rechargeble. Като сложи каквито трябваше и всичко беше ОК.

А й още нещо се сещам, при него зареждаше само като е поставен телефона с дисплея надолу. Незнам, може и в двете посоки да е,а при него просто някоя клема на телефона да е здала багажа, но така и го оставихме.

Потребител
Аватар
Кара: BMW X5 E53
Мечтае да кара: BMW X6, Mercedes G
Детайли за колата: 3.0 diesel 218 h.p., restyling, 06/2004

Re: Проблем с телефон Х5 Е53

Мнение от Bondzholov » 20 Юни 2016, 17:26

Колега, абсолютно същият проблем имам! Същата кола, същият телефон! Бушон #74 ми беше изгорял! Смених го, започна да мига червеният диод горе вдясно (където са три лампичките), но въпреки всичко не се зарежда телефона! В последствие пак изгоря скапаният 74-ти бушон и "telephone" менюто от навигацията пак изчезна иоттогава го зае..х и не съм го и сменял. Та.. Успя ли да откриеш какъв е проблемът при теб, защото при мен не е нито в телефона, нито в батерията!! Пробвах на друг колега в колата с моята слушалка и телефонът си зарежда! В гнездото е проблемът и като сложа сим карта, все още продължава да ми казва "сложете сим".. Някакви идеи?
Изображение

Назад към X1/X2/Х3/Х4/X5/X6