Continental SportContact 5 SUV
Модератор: Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- Flipz
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2012 BMW X5 Xdrive30d
- Мечтае да кара: 2020 BMW X5 Xdrive30d
- Детайли за колата: Sport Pkg, HUD, Adaptive Drive, Top View, LDW, Comfort Seats..all the works!
Continental SportContact 5 SUV
Здравейте,
На фона на покачването на градусите последните седмици се замислям за планиране на летните ботуши на хикса. Понеже съм със спортен пакет с 20" джанти, нямам голям избор на опции, които да не са run flat. Искам да попитам някой от вас кара ли с не run flat в конфигурация 275/40/R20 и 315/35/R20 да изкаже някакви впечатления за летни гуми в тези размери. За момента съм се насочил към Continental SportContact 5 SUV, някой кара ли с такива, как се справят на мокро и как са от към шум?
На фона на покачването на градусите последните седмици се замислям за планиране на летните ботуши на хикса. Понеже съм със спортен пакет с 20" джанти, нямам голям избор на опции, които да не са run flat. Искам да попитам някой от вас кара ли с не run flat в конфигурация 275/40/R20 и 315/35/R20 да изкаже някакви впечатления за летни гуми в тези размери. За момента съм се насочил към Continental SportContact 5 SUV, някой кара ли с такива, как се справят на мокро и как са от към шум?
- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
Re: Continental SportContact 5 SUV
Каквито и да вземеш, все ще са по-добре от рънфлат като пътно поведение, возия и шум. Вредещайн в този размер са идеални. За Континентал - не знам.
I love the sound of V8 in the morning...
2 мнения
• Страница 1 от 1