Застраховка на X5
Модератор: Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- aliensa123
- Потребител
-
Застраховка на X5
Здравейте
Искам да попитам къде е най-добре да застраховам bmw x5 ? миналата година ми откраднаха същата кола и имах мн проблеми доакто си получих парите ..
Благодаря
Искам да попитам къде е най-добре да застраховам bmw x5 ? миналата година ми откраднаха същата кола и имах мн проблеми доакто си получих парите ..
Благодаря
- TurboDieselComby
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 320d Sport Line
Re: Застраховка на X5
Незнам къде ти е била предишната, но аз бих заложил на Алианц, Уника или Армеец.
Някой от тях изискват да се сложи допълнително имобилайзер.
Някой от тях изискват да се сложи допълнително имобилайзер.
- Дидо85
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 3.2i CSL '03
Аз каско-то на моята кола го поднових отново в Армеец, като за сега не са се пробвали да я крадат, а стои паркирана на улицата. Доста пъти са ми изплащали добре щети, а сега останах и много доволен от това, което взех от тях след градушката.
- marto74bg
- Потребител
-
- Кара: G02 X4
- Детайли за колата: Xdrive 30d
Аз също днес избрах Армеец, след като каското ми изтече при Уника. Уника вече не е опция с тяхната глупост която въведоха "Самоучастие" на всяка щета 5%, но не по-малко от 100лв. 

- aliensa123
- Потребител
-
Благодаря за съветите !
застраховах я в Алианц
иначе старата беше към евроинс
застраховах я в Алианц
иначе старата беше към евроинс
- TurboDieselComby
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 320d Sport Line
Това беше само за нови клиенти като го въведоха тази година. Явно е опрял ножа в кокала след градушката и са променили условията. В Армеец какви са условията? Имали завишение на премията заради градушката?
- rafa224
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 G05
TurboDieselComby написа:Това беше само за нови клиенти като го въведоха тази година. Явно е опрял ножа в кокала след градушката и са променили условията. В Армеец какви са условията? Имали завишение на премията заради градушката?
За Х5 и Х6 опциите са единствено Армеец и Алианц. В Армеец няма завишение на премията, но от миналата година отпаднаха отстъпките за Х5 и Х6. Иначе и двете компании слагат имобилайзери, а Армеец и GPS на коли над 40 хил. лв.
- mumford
-
320ci
-
- Детайли за колата: M52B20TU и 760Li
Армеец! На един приятел БМВ-то беше в Алианц и го откраднаха.
- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
mumford написа:Армеец! На един приятел БМВ-то беше в Алианц и го откраднаха.
Ами тя и моята джипка беше в Армеец, ама много хубаво си ми я откраднаха през Април.

Хора, търсете компания, която изплаща застраховките. Не сме в 90-те години т.е. на крадците въобще не им пука коя кола къде е застрахована.
Иначе моята беше в Армеец и ми я платиха доволно, но да си мислиш, че няма да ти "вдигнат " колата, 'щото е застрахована при еди кой си.....е меко казано наивно.
- rafa224
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 G05
joropc написа:mumford написа:Армеец! На един приятел БМВ-то беше в Алианц и го откраднаха.
Ами тя и моята джипка беше в Армеец, ама много хубаво си ми я откраднаха през Април.
Хора, търсете компания, която изплаща застраховките. Не сме в 90-те години т.е. на крадците въобще не им пука коя кола къде е застрахована.
Иначе моята беше в Армеец и ми я платиха доволно, но да си мислиш, че няма да ти "вдигнат " колата, 'щото е застрахована при еди кой си.....е меко казано наивно.
А какъв ти беше джипа и колко ти го платиха? Струва ми се, че напоследък крадат повече Е53.
10 мнения
• Страница 1 от 1