Q:Гледане на DVD филм по време на двиение за BMW X3(F25)?
Модератор: Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Q:Гледане на DVD филм по време на двиение за BMW X3(F25)?
Здравейте!
От скоро съм собственик на BMW X3 (F25)! Автомобилът има DVD player, който работи, но чрез него могат да се гледат филми само, когато автомобилът не в движение (както е при всички коли). Искам да попитам каква е възможността да се премахне това ограничение и да се гледат филми, дори когато шофирам (чрез хакване на софтуера или по друг начин) и колко би ми струвало това, ако не мога да се справя сам?
Благодаря предварително!
От скоро съм собственик на BMW X3 (F25)! Автомобилът има DVD player, който работи, но чрез него могат да се гледат филми само, когато автомобилът не в движение (както е при всички коли). Искам да попитам каква е възможността да се премахне това ограничение и да се гледат филми, дори когато шофирам (чрез хакване на софтуера или по друг начин) и колко би ми струвало това, ако не мога да се справя сам?
Благодаря предварително!
- Giovanni
- младши ентусиаст
-
Re: Q:Гледане на DVD филм по време на двиение за BMW X3(F25)
С E-Sys може да се кодира да може да се гледа по всяко време.
Писах ти на лично.
Някой с други предложения?
Някой с други предложения?

- Giovanni
- младши ентусиаст
-
Това е втория вариант http://www.dvdinmotion.com/ , но виж им цената.
Според мен не си струва при положение че е въпрос кодиране с E-Sys.
Трети вариант не знам, май няма.
Според мен не си струва при положение че е въпрос кодиране с E-Sys.
Трети вариант не знам, май няма.
- rafa224
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 G05
Това дали би свършило работа- http://www.xcarlink.bg/bmw-tv-v-dvijeni ... 07-F10-F11 . Не пише изрично F25, но го дават за F серията. Може да се попита.
- marto74bg
- Потребител
-
- Кара: G02 X4
- Детайли за колата: Xdrive 30d
Да добавя и аз това което намерих по въпроса за CIC. С необходимото оборудване не изглежда сложно.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- goro57
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5
- Детайли за колата: X5 E70 35d 2009 г.
suarez90 написа:Здравейте!
Искам да попитам каква е възможността да се премахне това ограничение и да се гледат филми, дори когато шофирам (чрез хакване на софтуера или по друг начин) и колко би ми струвало това
...едва ли има смисъл колега да се отговаря на такъв идиотски въпрос, но доколко би ти струвало това-да се натресеш в някое дърво или още по лошо-да блъснеш някой невинен човечец...
- rafa224
- старши ентусиаст
-
Почти всички се възползваме от възможността да се отключи TV или DVD в движение. Идеята е не ние да гледаме като шофираме, а пътниците в колата. Виж който не може да се контролира и се отплесва да гледа да си носи отговорността. То може да се забием в дърво и като гледаме навигацията да вземем да я махнем и нея.
- goro57
- кандидат ентусиаст
-
rafa224 написа:Почти всички се възползваме от възможността да се отключи TV или DVD в движение. Идеята е не ние да гледаме като шофираме, а пътниците в колата. Виж който не може да се контролира и се отплесва да гледа да си носи отговорността. То може да се забием в дърво и като гледаме навигацията да вземем да я махнем и нея.
ами колега, идеята вече е уточнена и това по променя нещата, т.е. всички в купето се вторачваме в едно малко екранче....А за такива дето не могат да се контролират се вземат така наречените превантивни мерки.Ако гледаш колега навигацията като шофираш, не я махай, а по добре се махни ти от волана и нека те вози някой за когото навигацията е само спомагателен периферен инструмент...

- rafa224
- старши ентусиаст
-
goro57 написа:rafa224 написа:Почти всички се възползваме от възможността да се отключи TV или DVD в движение. Идеята е не ние да гледаме като шофираме, а пътниците в колата. Виж който не може да се контролира и се отплесва да гледа да си носи отговорността. То може да се забием в дърво и като гледаме навигацията да вземем да я махнем и нея.
ами колега, идеята вече е уточнена и това по променя нещата, т.е. всички в купето се вторачваме в едно малко екранче....А за такива дето не могат да се контролират се вземат така наречените превантивни мерки.Ако гледаш колега навигацията като шофираш, не я махай, а по добре се махни ти от волана и нека те вози някой за когото навигацията е само спомагателен периферен инструмент...а доколко отговорността, тя не е да се носи за себе си, а за околните...
Идеята на форума е да си помагаме а не да се заяждаме или обсъждаме шофьорските си способности, както и страховете си. Колегата питаше за решение за отключване на TV, DVD в движение, а не за критици, които да му обясняват как това не е правилно, така че ако имаш нещо да кажеш по въпроса как да стане го кажи, а не обяснявай как не трябва да става!
- goro57
- кандидат ентусиаст
-
rafa224 написа:goro57 написа:rafa224 написа:Почти всички се възползваме от възможността да се отключи TV или DVD в движение. Идеята е не ние да гледаме като шофираме, а пътниците в колата. Виж който не може да се контролира и се отплесва да гледа да си носи отговорността. То може да се забием в дърво и като гледаме навигацията да вземем да я махнем и нея.
ами колега, идеята вече е уточнена и това по променя нещата, т.е. всички в купето се вторачваме в едно малко екранче....А за такива дето не могат да се контролират се вземат така наречените превантивни мерки.Ако гледаш колега навигацията като шофираш, не я махай, а по добре се махни ти от волана и нека те вози някой за когото навигацията е само спомагателен периферен инструмент...а доколко отговорността, тя не е да се носи за себе си, а за околните...
Идеята на форума е да си помагаме а не да се заяждаме или обсъждаме шофьорските си способности, както и страховете си. Колегата питаше за решение за отключване на TV, DVD в движение, а не за критици, които да му обясняват как това не е правилно, така че ако имаш нещо да кажеш по въпроса как да стане го кажи, а не обяснявай как не трябва да става!
разбрах те колега, но нищо лично... просто щом завода го е забранил значи така е правилно, а нали се стремим към правилни решения

- Giovanni
- младши ентусиаст
-
marto74bg написа:Да добавя и аз това което намерих по въпроса за CIC. С необходимото оборудване не изглежда сложно.
Да начина е почти същия за Ф сериите само че с E-Sys.
NSC Expert е за Е сериите.
12 мнения
• Страница 1 от 1