дизел TwinTurbo 315(hp) добавка ?
Модератор: Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
дизел TwinTurbo 315(hp) добавка ?
Здравейте ,желая да помоля за компетентно мнение по въпрос който живо ме интересува,преди 4 дни се сдобих с BMw X5 TwinTurbo (дизел) ,автомобилът е нов.
Интересува ме с каква добавка да карам ,нафтите в БГ са лоши и не искам след някой друг километър да имам проблем с Дюзи или някакви други спънки,искам добавка която да ми пази до колкото е възможно самият двигател и горивната система какато и да подобрява самото качество да горивото зада ми носи максимален Performance .
Предварително благодаря
Интересува ме с каква добавка да карам ,нафтите в БГ са лоши и не искам след някой друг километър да имам проблем с Дюзи или някакви други спънки,искам добавка която да ми пази до колкото е възможно самият двигател и горивната система какато и да подобрява самото качество да горивото зада ми носи максимален Performance .
Предварително благодаря
- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
Re: дизел TwinTurbo 315(hp) добавка ?
Аз на моята(40д) сипвам на лики моли Diesel Systempflege, едно флаконче се разрежда в около 70л нафта и действа 2000км. Има и една на бардал, но не съм я пробвал. За около 115х км всичко е наред.
Тия добавки незнам дали помагат реално, но със сигурност не вредят и не излизат скъпо. И според мен по-добре нормална нафта + твоя добавка, отколкото скъпата нафта, в която незнаеш какво има сипано.
А и този двигател мисля не страда особено от дюзи.
Тия добавки незнам дали помагат реално, но със сигурност не вредят и не излизат скъпо. И според мен по-добре нормална нафта + твоя добавка, отколкото скъпата нафта, в която незнаеш какво има сипано.
А и този двигател мисля не страда особено от дюзи.
I love the sound of V8 in the morning...
3 мнения
• Страница 1 от 1