Странен аудио проблем на Х5 Е53?
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- atanasov6687
- Потребител
-
Странен аудио проблем на Х5 Е53?
Здравейте колеги,
Имам необичайно странен проблем с аудиото на колата. Днес се качих в нея и като дадох на контакт аудиото не тръгна. Нито дисковете нито радиото тръгна. Даже нямаше индикация, че самото устройство работи /не светеше оранжевата лампа, която показва, че е включено/. Някой има ли представа от какво може да е този проблем?
Имам необичайно странен проблем с аудиото на колата. Днес се качих в нея и като дадох на контакт аудиото не тръгна. Нито дисковете нито радиото тръгна. Даже нямаше индикация, че самото устройство работи /не светеше оранжевата лампа, която показва, че е включено/. Някой има ли представа от какво може да е този проблем?
- thefastest
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 3.5xi
Re: Странен аудио проблем на Х5 Е53?
Колега провери се бушоните в багажника които са за аудиосистемата, дори може да не са изгорялии но ги извади и ги сложи отново и моята система ми е правила така един път и слид вадене и слагане на бушоните се оправи.

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
И аз бих те посъветвал като колегата, но няма да е лошо да използваш контактен спрей когато ги махнеш за да отстраниш окиси и плаки по контактните повърхности.
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- atanasov6687
- Потребител
-
Колеги, благодаря Ви за съвета. Ще си взема контактен спрей и ще пробвам да намеря бушона на аудиосистемата. Само искам да Ви помоля да ми кажете от къде да си изтегля или ако може да ми изпратите схема на бушоните на bmw x5 e53 2003 3.0D 184 к.с.
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
4 мнения
• Страница 1 от 1