Молба за съвет
Модератор: Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- alex70
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 320D
Молба за съвет
Здравейте колеги. От 10 години карам все БМВ И все тройки та съм решил да бартеросвам Е90 - ката за X5 и съответно да минавам във вашия под-форум.
Обаче.., не знам нищо за двигателите на тези изтребители. Насочил съм се към модела Е70, т. е. след 2007 год, ако правилно съм се осведомил за модела. Въпроса ми е надеждни ли са дизеловите двигатели и към кой да се насоча, че попадам на такива с различна мощност. Възможно ли е да се класирам за читав екземпляр в рамките на 35-40к или няма такива. Знам че питам много диалетантски въпроси, но ще се радвам на всеки отговор. Благодаря ви предварително.

Обаче.., не знам нищо за двигателите на тези изтребители. Насочил съм се към модела Е70, т. е. след 2007 год, ако правилно съм се осведомил за модела. Въпроса ми е надеждни ли са дизеловите двигатели и към кой да се насоча, че попадам на такива с различна мощност. Възможно ли е да се класирам за читав екземпляр в рамките на 35-40к или няма такива. Знам че питам много диалетантски въпроси, но ще се радвам на всеки отговор. Благодаря ви предварително.
- cww
- Д-р Хаос
-
- Кара: само шестцилиндрови БМВ-та :)
Re: Молба за съвет
NOTHING IS GAINED WITHOUT SACRIFICES AND FREEDOM WITHOUT BLOOD
2 мнения
• Страница 1 от 1