Теглич за х3 (е83)
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Теглич за х3 (е83)
Здравейте. Искам да попитам някой дали си е слагал теглич на Х3 е83? Има ли възможност да се сложи без да се режи или сменя бронята, ако нямам оставено капаче за теглич? Идеята ми е, че сега ми трябва, но след време сигурно ще го махна, а не ми се режи бронята или пък да я сменям само заради теглича.

- goro57
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5
- Детайли за колата: X5 E70 35d 2009 г.
Re: Теглич за х3 (е83)
не загрозявай колата...

- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Аз имам капак за теглич на задната броня, но не мисля да монтирам такъв. Така че ако си навит - разменяме броните и всички да доволни.
Excellent! Steven is my name!
Ами точно това е, че теглича ще се използва за ремарке с лодка
И за това казвам, че за в момента ми трябва, но след време може би ще го махна. И поради тази причина питах дали има вариант да се отрежи бронята и да стане с капаче, което ще е за теглича или трябва да сменям цялата броня? А ако ще сменям бронята ще купя втора, за да мога сегашната да си я запазя и след време да си я сложа, защото е М пакет колата. Не става въпрос за загрозяване или не или пък да го сложа за да ми предпазва бронята
А за това, че ми е нужен за момента.

- бабъл
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31
Колега,има теглич за х3 който се сваля за две минути и се прибира в багажника,няма да загрозява нищо! Просто звънни в представителство на БМВ и питай за м пакет дали предлагат такъв. И с това ,,режи" ме уби 

6 мнения
• Страница 1 от 1