Проблем Х5 Е53 Фейс
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- BMWIKTOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E53 3.0i,Mini cooper S JCW
- Мечтае да кара: E30 M5 :)
Проблем Х5 Е53 Фейс
Здравейте колеги.От скоро карам Х5так и имам някой въпроси (проблеми) които ме дразнят и не мога да спя
Един от тях е следния...
1.Като включа на задна и парктроника започва да пищи постоянно непрекъснат сигнал и копчето започва да мига дори след като изключа задната.(когато започне пищенето като натисна копчето и спира,разбираемо ).
Друг (не проблем според мен) е
2.Когато заключа колата и се чува как централното заключва и веднага след това се чува осхте един път заключване.Не зна дали е нормално но колата си остава заключена навсякъде след втория синал.Имах Е46 и правесхе така от една прецакана машинка за централното но след втория звук от машинките вратата се отваряше)
Ще се радвам ако ми дадете насока.Благодаря на отзивчивите

Един от тях е следния...
1.Като включа на задна и парктроника започва да пищи постоянно непрекъснат сигнал и копчето започва да мига дори след като изключа задната.(когато започне пищенето като натисна копчето и спира,разбираемо ).
2.Когато заключа колата и се чува как централното заключва и веднага след това се чува осхте един път заключване.Не зна дали е нормално но колата си остава заключена навсякъде след втория синал.Имах Е46 и правесхе така от една прецакана машинка за централното но след втория звук от машинките вратата се отваряше)

- armani78
- кандидат ентусиаст
-
Re: Проблем Х5 Е53 Фейс
По първия ти проблем/парктроника/ от датчик е ...много често дават дефекти.на диагностика ще ти кажат точно кои е.И моята правеше същото и все бързах да изключа копчето че ме дразнеше мноого 

- homey
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е53
- Мечтае да кара: Боинг 777
При включен парктроник работещите датчици издават цъкащ звук. Този, който не издава звук е проблемния. Сменят се лесно и струват около 40-50 лв. бройката втора ръка. Успех!
- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325 dizel
BMWIKTOR написа:Здравейте колеги.От скоро карам Х5так и имам някой въпроси (проблеми) които ме дразнят и не мога да спя![]()
Един от тях е следния...
Привет относно заключването , при мен го прави , след като заключа се чува щракане / последователно / и от четирите врати - прави някакьв тест , но сьм с друга аларма . Не знам дали е от алармата или го има фабрично , може и при теб да е така

- BMWIKTOR
- младши ентусиаст
-
Благодаря ви много.утре ще дерзая и ще пиша какво съм направил. 

- BMWIKTOR
- младши ентусиаст
-
Малко инфо
Днес проверих датчиците.Всички цъкат отчетливо.мисля понеделник да я карам на диагностика.
Ще пиша за инфо по нататък.

Днес проверих датчиците.Всички цъкат отчетливо.мисля понеделник да я карам на диагностика.
Ще пиша за инфо по нататък.

- BMWIKTOR
- младши ентусиаст
-
Оп малко по темаата
Ходих в Виа Интеркар Плевен и направихме диагностика за парктроника.Оказа се преден десен заден десен и двата средните отзад ту работят ту не.Така че с едни нови датчици проблема ще изчезне.
За алармата слушах и друга Х5 и там така.Просто различия в автомобилите.

Ходих в Виа Интеркар Плевен и направихме диагностика за парктроника.Оказа се преден десен заден десен и двата средните отзад ту работят ту не.Така че с едни нови датчици проблема ще изчезне.
За алармата слушах и друга Х5 и там така.Просто различия в автомобилите.

7 мнения
• Страница 1 от 1