Няколко въпроса за Е53 - навигация и други

X серия (E84,F48,F39,F47,E83,F25,F26,E53,E70,F15,E71,F16)

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: BMW e65 745i
Мечтае да кара: хората да бъдат по-добри...

Няколко въпроса за Е53 - навигация и други

Мнение от Wardog » 25 Юли 2013, 17:03

Здравейте,

от известно време се оглеждам за Е53 4,4i... интересува ме каква е разликата между навигационните системи (освен дисплея)? Предполагам има и някаква разлика в озвучаването, но ако има - каква е?

Изчетох доста форуми и теми за модела (включително и тук)... това, на което се набляга като недостатък (по чуждите форуми) са скоростите (предполагам породени от неподдържането им) и бързото износване на задните гуми... какви са вашите наблюдения над тези (уж често срещани) проблеми?

Интересен въпрос е разхода на гориво (който надали ще ме разубеди, тъй като не правя много километри) но по чуждите форуми дават средно около 13-14 мили/галон, което е около 17-18л/100км, а тук всеки казва, че под 20-22л/100 не може да се свали, каквото и да правиш... не ми се вярва по чужбина задръстванията да са по-малки... та ми стана интересно каква може да е причината за тази разлика...

Благодаря предварително на всички за отделеното време и внимание!

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Няколко въпроса за Е53 - навигация и други

Мнение от armani78 » 25 Юли 2013, 21:32

Koлега,аз карам 4.4 Е53 и съм си много доволен.Отначало първите 1-2 месеца се бях видял в чудо,все нещо се чупеше ,но това е нормално за стара кола,като цяло съм много доволен.Аз съм привърженик само на бензинови и то големи двигатели,минимум 6-так,а пък за 8-ак нямам думи...голям кеф е..За навигацията не мога да ти кажа,не разбирам.А относно горивото,щом си решил да караш 8-ак едва ли те интересува дали ще харчи 17 или 19 на 100.при мен дава около 20/100.но кефа няма цена...все ще се наложи да наказвам някои чуждофорумец та затова ми е такъв голем хахахах Купувай смело :yes:

Назад към X1/X2/Х3/Х4/X5/X6