Помощ за монтаж на блутут
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- muleshkov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е87 118Д
Помощ за монтаж на блутут
Здравейте колеги, обръщам се към вас с молба за съвет и помош за монтаж на блутут в Е 53
Разполагам с модул с номер BMW 84.21 6-945387-01
В момента имам телефонна система моторола, навигация 16/9 мултиволан и т.н
Разглобих отзад в багажника но буксата от моторолата няма нищо общо с тази на блутута.
Питането ми е какво още ми трябва ... някакви преходни кабели или букси, антени и т.н помощ със схеми изобщо съвети всякакви или ако има човек от Пловдив или Пазарджик дето се наема за монтаж също е вариант.
Ако трябват снимки имам и на централата моторола и на блутута
Благодаря на отзовалите се
Разглобих отзад в багажника но буксата от моторолата няма нищо общо с тази на блутута.
Питането ми е какво още ми трябва ... някакви преходни кабели или букси, антени и т.н помощ със схеми изобщо съвети всякакви или ако има човек от Пловдив или Пазарджик дето се наема за монтаж също е вариант.
- tngeorgiev
- младши ентусиаст
-
Re: Помощ за монтаж на блутут
muleshkov написа:Здравейте колеги, обръщам се към вас с молба за съвет и помош за монтаж на блутут в Е 53
-можеш да си направиш преходник, или да положиш нова инсталация за БТ, която е м/у модула в багажника и подлакътника
-кабелите за БТ (УЛФ) на БМВ е53 и е39 (примерно) са еднакви, ти имаш свободна бяла захранваща букса в багажника - долу в дясно зад лявата кора
-антената ти е най малката грижа - трябва ти кабел с букса към УЛФ и метална пластинка на финала, микрофон си имаш
-активирането на УЛФ става с програми или с 32пин на 54пиновата букса на УЛФ към маса
E30 1986 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
- muleshkov
- кандидат ентусиаст
-
С една дума искаш да кажеш че ми трябва букса за БТ и да пренареждам кабелите от буксата на моторолата към буксата на БТ.Дотук не ми е проблем все ще се намери такава букса но от там идва че трябва схема с означенията на самите букси за да се пренаредят.Другото не го разбрах за активирането нестава ли със бутона на навито.
Друго да питам има ли готови кабели за БТ от модула до подлакътника ако има то ще е по лесно да се вземе нов кабел и да се монтира да си стане оригинално къде ще пренареждам.
Ако някой знае къде се продава нов такъв кабел(ако има такъв) или някой ако има втора ръка да казва
Благодаря
Друго да питам има ли готови кабели за БТ от модула до подлакътника ако има то ще е по лесно да се вземе нов кабел и да се монтира да си стане оригинално къде ще пренареждам.
Ако някой знае къде се продава нов такъв кабел(ако има такъв) или някой ако има втора ръка да казва
Благодаря
- muleshkov
- кандидат ентусиаст
-
В крайна сметка има ли такъв готов кабел продава ли се някъде па макар и нов и това ли е процедурата по монтажа на блутута
4 мнения
• Страница 1 от 1