Моля за помощ...X5 E53 (AV in/out)

X серия (E84,F48,F39,F47,E83,F25,F26,E53,E70,F15,E71,F16)

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

Моля за помощ...X5 E53 (AV in/out)

Мнение от mehmed.19830823m » 08 Апр 2012, 11:35

Здравейте, http://www.youtube.com/watch?v=2gMTG0x0pFQ, как мога да го направя това със моя телефон /iphone 3gs/,от тези изходи ин/оут кое къде трябва да свържа,и какъв кабел ми трябва за връзката? Благодаря ви предварително... :wave:

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Моля за помощ...X5 E53 (AV in/out)

Мнение от Daz » 08 Апр 2012, 16:28

Да и мен това ме интересуваше. Как може да се гледа филм през това AV? Къде и какво трябва да се свърже?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Х5
Мечтае да кара: Х5

Мнение от sisqou » 11 Апр 2012, 0:58

Мисля че, на първо място трябва да имаме тунер в колата, но нека се изкажат по-разбиращите колеги. :help:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото запали

Мнение от NAPSTERS » 13 Апр 2012, 20:57

sisqou написа:Мисля че, на първо място трябва да имаме тунер в колата, но нека се изкажат по-разбиращите колеги. :help:

да на първо място трябва да има ТВ тунер, а към A/V входа може да се свърже всяко устроиство което подава композитен видео сигнал. единственният проблем е , че аудио входа е моно.
когато умен човек спори с глупак, спорят двама глупаци.
http://www.vbox7.com/play:a44cbadb
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: X5 E70
Мечтае да кара: X6 E71

Мнение от stanchooo » 03 Юли 2012, 16:55

@NAPSTERS, а кои устройства са готини и могат да се ползват, за подобни случаи, които подават композитен видео сигнал.

Така като гледам демото е правено с PS2 Slim.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от NAPSTERS » 05 Юли 2012, 22:34

всяко устроиство което има видео изход може да се върже към входа на ТВ тунера, аз например съм си вързал мултимедиен хардиск и телефона : нокиа Е7 която има ТВ изход . по този начин мога да гледам филми, клипове и да слушам МП3, а телефона мога даго ползвам като навигация и хендсфрии ... като виждам и кой ме търси на дисплея на навигацията :D
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: X5 E70
Мечтае да кара: X6 E71

Мнение от stanchooo » 11 Юли 2012, 9:59

Входа е един IN. В двата случая с един кабел ли ти влиза аудио и видео?
За момента го ползвам за музика от iphone, т.е. аудиото си работа на този IN. В случая, за да има и видео, трябва и видеото да минава през същата букса?

@NAPSTERS, какъв е модела на мултимедийния ти хард диск и не ти ли прави проблеми като друса колата?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от NAPSTERS » 14 Юли 2012, 12:26

stanchooo написа:Входа е един IN. В двата случая с един кабел ли ти влиза аудио и видео?
За момента го ползвам за музика от iphone, т.е. аудиото си работа на този IN. В случая, за да има и видео, трябва и видеото да минава през същата букса?

@NAPSTERS, какъв е модела на мултимедийния ти хард диск и не ти ли прави проблеми като друса колата?

диска съм го копувал от CONRAD някакъв китаец, сложих вътре 160 гигабайтов диск за лаптоп, като си мислех ,че вибрациите в автомобила ще ми създават проблеми и трябваше да сложа SSD диск. да ама вече 2-ра година работи без абсолютно никакъв проблем, нито засича, нито забива и т.н. много съм доволен.
http://www.legitreviews.com/article/1227/1/
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Х1 2.3d,MB SL350,MB E350d

Мнение от top » 28 Фев 2013, 15:23

Пробвах да си пусна музика от телефона и не става, пълна тишина е. Нали стъпките са да се пусне телевизора, да се избере AV и после да си пусна плеъра на телефона и да си пусна песента ?

Начина по който пробвах е с един аудио кабел, от едната страна го включих в телефона (ако има значение телефона е iPhone 5) - където се включват слушалките а от другата към колата в IN на AV панела:

Изображение

Единствената причина която ми се струва вероятна за да не става е че използвам грешен кабел, ето този:

Изображение

Гледах в интернет и има AV кабели, но от едната страна са 3.5мм а от другата се разделят на 3 отделни кабела. На мен какъв кабел ми трябва ?

Назад към X1/X2/Х3/Х4/X5/X6