Няколко въороса за Х3 2005г.
Модератор: Технически модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- vaskonteto
- Потребител
-
- Кара: 728
Re: Няколко въороса за Х3 2005г.
tngeorgiev написа:vaskonteto написа:Колеги аз имам същия проблем с моята Е38-ца неиска да хване никаква програма или ако хване е мноо лошо и прескача.....с малката навигация съм.... Въпроса ми на коя даржава да я направя и дали е това проблема или е някаде другаде и кажете от каде да си купя диск за навигацията
на чехия или румъния, а картата от е39 форума е съвършена за бг :
https://rapidshare.com/files/4221382547/EE_12_13.rar
не става ни6то колега пробвах на тези държави и на други не става и не става се су6тото е и е черно бяло
- emergency_bg
- Потребител
-
- Кара: BMW X3 2.0d
Re: Няколко въороса за Х3 2005г.
Колеги, имам следното питане:
Съвсем отскоро се сдобих с Х3 2.0d 2004 с малката навигация с едно малко екранче, така изглежда:

Искам да си сложа голямата навигация, която се монтира на мястото на жабката - за целта само екранчето ли трябва да си купя или и други модули?
по-удачен вариант ли е да се сложи Dynavin навигация и ще чете ли тя данните от борд компютъра?
Благодаря предварително!
Съвсем отскоро се сдобих с Х3 2.0d 2004 с малката навигация с едно малко екранче, така изглежда:
Искам да си сложа голямата навигация, която се монтира на мястото на жабката - за целта само екранчето ли трябва да си купя или и други модули?
по-удачен вариант ли е да се сложи Dynavin навигация и ще чете ли тя данните от борд компютъра?
Благодаря предварително!
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2