BMW X5 E70 проблем монитор е тъмен
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Tihov_S
- Потребител
-
- Кара: BMW X5 3.0sd
BMW X5 E70 проблем монитор е тъмен
Здравейте,
Имам проблем с монитора, на моменти е тъмен и почти нищо не се вижда на него и се оправя след известно време, случвало ми се е и с дни да е така. Карах колата в сервиз, но ми казаха, че трябва да си купя нов, който е доста скъп. Ще се радвам, ако някой може да ми помогне. Извинявам се, ако темата се повтаря, но търсих и не намерих подобна тема.
Имам проблем с монитора, на моменти е тъмен и почти нищо не се вижда на него и се оправя след известно време, случвало ми се е и с дни да е така. Карах колата в сервиз, но ми казаха, че трябва да си купя нов, който е доста скъп. Ще се радвам, ако някой може да ми помогне. Извинявам се, ако темата се повтаря, но търсих и не намерих подобна тема.
Жена и BMW не си ли въртят гъза не ми ги хвали!
- RuM6n
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 3.0sd
- Мечтае да кара: по често
Re: BMW X5 E70 проблем монитор е тъмен
Колега може да звучи малко излагащо, ама там в София има доста автоморги с Х5-ици за части. Иначе по проблема за пръв път чувам, за такава случка. 

- cww
- Д-р Хаос
-
- Кара: само шестцилиндрови БМВ-та :)
Колега, а ние с какво точно да ти помогнем - като събираме пари ли?
Едва ли ти казвам нещо което не знаеш, но щом не ти се дават пари за нов монитор, остава варианта втора употреба.
В този ред на мисли прегледай търговските раздели на форума. Имаше няколко колеги, продаващи екрана, който търсиш.
Едва ли ти казвам нещо което не знаеш, но щом не ти се дават пари за нов монитор, остава варианта втора употреба.
В този ред на мисли прегледай търговските раздели на форума. Имаше няколко колеги, продаващи екрана, който търсиш.
NOTHING IS GAINED WITHOUT SACRIFICES AND FREEDOM WITHOUT BLOOD
- Tihov_S
- Потребител
-
- Кара: BMW X5 3.0sd
Няма нужда да събирате пари. Просто ми е чудно, дали някой друг е имал същищя проблем и дали наистина е от монитора. Във форума си намерих монитор втора употреба. Благодаря за отделеното време да напишете коментарите си.
Жена и BMW не си ли въртят гъза не ми ги хвали!
Колега,имам един познат ,който се занимава с подобни проблеми,ако искаш пиши на лична и ще те упътя.....
5 мнения
• Страница 1 от 1