Климатроник на Х5 3.0D
Модератор: Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- velin_velichkov
- Потребител
-
Климатроник на Х5 3.0D
Здравейте колеги
Искам да попитам дали някои от Вас знае, как мога да променя на дисплея на климатроника показанията да са в "градуси по Целзий", защото в момента показва във Фаренхайтове. Преди си беше по Целзий, но онзи ден я изгасих и като я запалих или аз съм натиснал някаква комбинация от копчета или нещо се е сбъглясал климатроника, защото започна да ми показва във Фаренхайтове....Ако някой знае как става тази промяна нека пише!Предварително благодаря
Искам да попитам дали някои от Вас знае, как мога да променя на дисплея на климатроника показанията да са в "градуси по Целзий", защото в момента показва във Фаренхайтове. Преди си беше по Целзий, но онзи ден я изгасих и като я запалих или аз съм натиснал някаква комбинация от копчета или нещо се е сбъглясал климатроника, защото започна да ми показва във Фаренхайтове....Ако някой знае как става тази промяна нека пише!Предварително благодаря
- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
Re: Климатроник на Х5 3.0D
Здравей,колега и добре дошъл!Предполагам,говориш за Е 53-опитай следното:ключа за запалване на позиция 1,натискаш и заддържаш бутона за ресетване на километрите,и без да пускаш този бутон,връщаш ключа за запалване на позиция 0 и това променя температурите на борда и на климатроника по целзий и фаренхайт.
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
- velin_velichkov
- Потребител
-
Re: Климатроник на Х5 3.0D
Благодаря ти колега-днес пробвах и стана точно както си го обяснил-смени температурата и на таблото и на борд компютъра.... 

3 мнения
• Страница 1 от 1