И аз да се присъединя с едно Х3
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
И аз да се присъединя с едно Х3
Здравейте!
И аз бих желал да се присъединя към клуба. От няколко дни съм горд собственик на X3 SD и съм страшно доволен. 2008 год. е на 60 хил. км. и е слънце. Изобщо не очаквах да ми хареса толкова много. Имам много въпроси, но първо ще изчета всички книжки, които идват с колата.
Генералният ми въпрос е: Камор или Дару кар? Колата досега е обслужвана в Камор (по сервизна книжка, и откъдето е била закупена), но чета доста мнения в плюс на Дару кар. Имам предвид стандартните обслужвания - масла, филтри, накладки и пр. Четох и за сервиз на човек от форума.
Поздрави!
Иво
И аз бих желал да се присъединя към клуба. От няколко дни съм горд собственик на X3 SD и съм страшно доволен. 2008 год. е на 60 хил. км. и е слънце. Изобщо не очаквах да ми хареса толкова много. Имам много въпроси, но първо ще изчета всички книжки, които идват с колата.

Генералният ми въпрос е: Камор или Дару кар? Колата досега е обслужвана в Камор (по сервизна книжка, и откъдето е била закупена), но чета доста мнения в плюс на Дару кар. Имам предвид стандартните обслужвания - масла, филтри, накладки и пр. Четох и за сервиз на човек от форума.
Поздрави!
Иво
- бабъл
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31
Re: И аз да се присъединя с едно Х3
4естито колега,със здраве да си се возиш,посъбраха се доста сд-та,време да си организираме една среща да ме повозите
Да се убедя,колко съм се прецакал 

Честито колега, и аз преди няколко седмици се сдобих с такава
Страхотен автомобил. Да си го караш безаваройно и със здраве!

Честито, със здраве да си я караш и да се похвалиш с някоя др снимка 

- minkof
- Потребител
-
- Кара: BMW X3 3.0d
Честито , чакаме снимки.
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Честито и от мене. Пожелавам ти да не ти се налага да ходиш нито в Камор, нито в Дару. Никъде не е гот.
Вече ставаме повече, може да се организираме и да направим някоя сбирка
Вече ставаме повече, може да се организираме и да направим някоя сбирка

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
7 мнения
• Страница 1 от 1