Препоръчайте застраховател!!!!
Модератор: Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
Препоръчайте застраховател!!!!
Колеги моя ви да ми препоръчате застраховател! КОлата ми стана на 5-години и влезе в една шибана категория! миналата година каското ми костваше само 3600лв но сега е почти двойно(5800лв)!!! Принципно съм към Армеец но ако се наложи да остана там ще трябва да кихам яко!!!
Армеец - трябва да платя въпросната сума ако искам официален сервиз
БулИнс - Тия просто не плащат! Отделно за всяка щета трябва да викам мобилна група
Алианц - Трябва да монтирам ГПС което не желая по никакъв начин
ДЗИ - имам право на 3 елемента за завецдане без документ
Моля ви за помощ щото мамата си трака! ЗА Алианц и ДЗИ може да греша но моя брокер ми казаха тези неща(за кои компании не съм много сигурен). Препоръчайте ми компания която просто плаща! Не трявбат моб. групи или ГПС-си! Имам само 10 дни преди да съм валат!
БулИнс - Тия просто не плащат! Отделно за всяка щета трябва да викам мобилна група
Моля ви за помощ щото мамата си трака! ЗА Алианц и ДЗИ може да греша но моя брокер ми казаха тези неща(за кои компании не съм много сигурен). Препоръчайте ми компания която просто плаща! Не трявбат моб. групи или ГПС-си! Имам само 10 дни преди да съм валат!

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Re: Препоръчайте застраховател!!!!
TPAKTOP написа:Колеги моя ви да ми препоръчате застраховател! КОлата ми стана на 5-години и влезе в една шибана категория! миналата година каското ми костваше само 3600лв но сега е почти двойно(5800лв)!!! Принципно съм към Армеец но ако се наложи да остана там ще трябва да кихам яко!!!
Колега, навсякъде положението е куцо. Това с трите елемента при ДЗИ мисля ,че го има и при други застрахователи.
Отделно Армеец не ми признаха липсваща броня

Просто незнам какво да те посъветвам - ДЗИ за мен ставаха горе долу, ама и там ще ти обадят една сума.
Един въпрос - защо държиш на официален сервиз? Камор са много бездарни особено в боядисването.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
BMW_RIDER написа:TPAKTOP написа:Колеги моя ви да ми препоръчате застраховател! КОлата ми стана на 5-години и влезе в една шибана категория! миналата година каското ми костваше само 3600лв но сега е почти двойно(5800лв)!!! Принципно съм към Армеец но ако се наложи да остана там ще трябва да кихам яко!!!
Колега, навсякъде положението е куцо. Това с трите елемента при ДЗИ мисля ,че го има и при други застрахователи.
Отделно Армеец не ми признаха липсваща броняЛипсващи елементи не се признавали само счупени и то като видят счупената част. Демек утре ако ти свалят супер културно някоя част джамбазите, не ти го признават.
Просто незнам какво да те посъветвам - ДЗИ за мен ставаха горе долу, ама и там ще ти обадят една сума.
Един въпрос - защо държиш на официален сервиз? Камор са много бездарни особено в боядисването.
Колега аз на армеец съм им корпоративен клиен с поне 7 БМВ-ета застраховани при тях! Не го приемай като някаква хвална но проблема е друг: М5-цата е произведена Декември 2006.. Миналатая година каското и струваше 3600. беше си надрана и имам над 4 щети(заведени) - 5% увеличение(не знам на кое обаче). КОлатая от това каско влиза вече в групата на 5 годишните и днес получих обрив на срамните чати като ми казаха 5800 за официален сервиз. Армеец на мен навремето ми платиха нарязани гуми и откраднати огледала на Х5-цата. Принципно не желая да ги сменям но разликата в цената с БулИнс е 1800лв. Проблема е че не обичам да си завеждам щетите на место! КОга ми е кеф тогава! Една колежка от форума ми удари маздата преди повече от 4 месеца ама още не съм го завел но знам че и утре да отида няма да има проблем! Наистина ми трябва съвет щото на 18 все някъде трябва да застраховам!

- cww
- Д-р Хаос
-
- Кара: само шестцилиндрови БМВ-та :)
Имаш БМВ-та за един куфар пари, а не ти се дава некой лев отгоре, за да спиш спокойно...
Ако си доволен от Армеец продължаваш при тях без да се замисляш, ако обаче не си доволен от случката с Е70-то и смяташ, че не те третират като корпоративен клиент - сменяш.
Където и да отидеш обаче няма пълно щастие. Това мисля ти е ясно отдавна.
П.П. Звънни на колегата Roman 1, може да ти предложи нещо интересно.

Ако си доволен от Армеец продължаваш при тях без да се замисляш, ако обаче не си доволен от случката с Е70-то и смяташ, че не те третират като корпоративен клиент - сменяш.
П.П. Звънни на колегата Roman 1, може да ти предложи нещо интересно.

Последна промяна cww на 09 Сеп 2011, 9:26, променена общо 1 път
NOTHING IS GAINED WITHOUT SACRIFICES AND FREEDOM WITHOUT BLOOD
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
cww написа:Имаш БМВ-та за един куфар пари, а не ти се дава некой лев отгоре, за да спиш спокойно...![]()
П.П. Звънни на колегата Roman 1, може да ти преложи нещо интересно.
Ами не съм прахосник! Армеец са си пичове но разликата в цената от другите застрахователи е близо 2 бона!
ПП Аз след малко отивам до техния офис!

cww написа:Имаш БМВ-та за един куфар пари, а не ти се дава некой лев отгоре, за да спиш спокойно...![]()
И аз подкрепям мнението на колегата, недей да рискуваш да минеш по-тънко точно с толкова скъпа кола, по-добре да си сигурен, че ако се наложи ще ти платят както трябва.
- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
Не ми е ясно, защо искаш да ползваш офиц. сервиз? Сигурен съм, че има алтернативи, и то по-добри. Ползвай друг сервиз и си остани в Армеец.
А при Булинс, мобилната група не трябва да идва за щети на паркинг(май). Аз ходя да ги завеждам с брокера ми, когато ми е кеф, и до сега не съм имал проблеми.
А при Булинс, мобилната група не трябва да идва за щети на паркинг(май). Аз ходя да ги завеждам с брокера ми, когато ми е кеф, и до сега не съм имал проблеми.
I love the sound of V8 in the morning...
- mario1961
- Потребител
-
- Кара: BMW X3 2.0d
- Мечтае да кара: Audi Q7
Не съм правил никакво каско на никоя кола, която съм имал.....след едно Рено Лагуна с което обрах странично една мантинела. Щетите ми бяха за около 1200 лева, а Булстрад не само, че не ми даде нито лев, ами поискаха преди това да си платя останалите вноски, че бях дал само първата когато стана белята, та се набутах и с още пари. Сега си държа джипа в подземен платен паркинг за 50 лева месечно, на 3 минути пеш от къщи и си спя спокойно. Пари на вятъра повече НЕ давам! Всички са еднакви мошеници! Като стане беля, вадя пари от джоба и си плащам.
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Аз 2ра година съм в Uniqa и до сега не съм имал кой знае колко сериозни проблеми, с изплащания, сервиз или нещо друго... малко се подпотват ако е нещо по сериозно , ноо резултата си заслужава 

9 мнения
• Страница 1 от 1