Препоръчайте застраховател!!!!

X серия (E84,F48,F39,F47,E83,F25,F26,E53,E70,F15,E71,F16)

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен

Препоръчайте застраховател!!!!

Мнение от TPAKTOP » 09 Сеп 2011, 0:10

Колеги моя ви да ми препоръчате застраховател! КОлата ми стана на 5-години и влезе в една шибана категория! миналата година каското ми костваше само 3600лв но сега е почти двойно(5800лв)!!! Принципно съм към Армеец но ако се наложи да остана там ще трябва да кихам яко!!!
Армеец - трябва да платя въпросната сума ако искам официален сервиз
БулИнс - Тия просто не плащат! Отделно за всяка щета трябва да викам мобилна група
Алианц - Трябва да монтирам ГПС което не желая по никакъв начин
ДЗИ - имам право на 3 елемента за завецдане без документ
Моля ви за помощ щото мамата си трака! ЗА Алианц и ДЗИ може да греша но моя брокер ми казаха тези неща(за кои компании не съм много сигурен). Препоръчайте ми компания която просто плаща! Не трявбат моб. групи или ГПС-си! Имам само 10 дни преди да съм валат! :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Re: Препоръчайте застраховател!!!!

Мнение от BMW_RIDER » 09 Сеп 2011, 0:19

TPAKTOP написа:Колеги моя ви да ми препоръчате застраховател! КОлата ми стана на 5-години и влезе в една шибана категория! миналата година каското ми костваше само 3600лв но сега е почти двойно(5800лв)!!! Принципно съм към Армеец но ако се наложи да остана там ще трябва да кихам яко!!!
БулИнс - Тия просто не плащат! Отделно за всяка щета трябва да викам мобилна група
Моля ви за помощ щото мамата си трака! ЗА Алианц и ДЗИ може да греша но моя брокер ми казаха тези неща(за кои компании не съм много сигурен). Препоръчайте ми компания която просто плаща! Не трявбат моб. групи или ГПС-си! Имам само 10 дни преди да съм валат! :dunno:

Колега, навсякъде положението е куцо. Това с трите елемента при ДЗИ мисля ,че го има и при други застрахователи.
Отделно Армеец не ми признаха липсваща броня :kuku: Липсващи елементи не се признавали само счупени и то като видят счупената част. Демек утре ако ти свалят супер културно някоя част джамбазите, не ти го признават.
Просто незнам какво да те посъветвам - ДЗИ за мен ставаха горе долу, ама и там ще ти обадят една сума.

Един въпрос - защо държиш на официален сервиз? Камор са много бездарни особено в боядисването.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TPAKTOP » 09 Сеп 2011, 0:29

BMW_RIDER написа:
TPAKTOP написа:Колеги моя ви да ми препоръчате застраховател! КОлата ми стана на 5-години и влезе в една шибана категория! миналата година каското ми костваше само 3600лв но сега е почти двойно(5800лв)!!! Принципно съм към Армеец но ако се наложи да остана там ще трябва да кихам яко!!!

Колега, навсякъде положението е куцо. Това с трите елемента при ДЗИ мисля ,че го има и при други застрахователи.
Отделно Армеец не ми признаха липсваща броня :kuku: Липсващи елементи не се признавали само счупени и то като видят счупената част. Демек утре ако ти свалят супер културно някоя част джамбазите, не ти го признават.
Просто незнам какво да те посъветвам - ДЗИ за мен ставаха горе долу, ама и там ще ти обадят една сума.

Един въпрос - защо държиш на официален сервиз? Камор са много бездарни особено в боядисването.

Колега аз на армеец съм им корпоративен клиен с поне 7 БМВ-ета застраховани при тях! Не го приемай като някаква хвална но проблема е друг: М5-цата е произведена Декември 2006.. Миналатая година каското и струваше 3600. беше си надрана и имам над 4 щети(заведени) - 5% увеличение(не знам на кое обаче). КОлатая от това каско влиза вече в групата на 5 годишните и днес получих обрив на срамните чати като ми казаха 5800 за официален сервиз. Армеец на мен навремето ми платиха нарязани гуми и откраднати огледала на Х5-цата. Принципно не желая да ги сменям но разликата в цената с БулИнс е 1800лв. Проблема е че не обичам да си завеждам щетите на место! КОга ми е кеф тогава! Една колежка от форума ми удари маздата преди повече от 4 месеца ама още не съм го завел но знам че и утре да отида няма да има проблем! Наистина ми трябва съвет щото на 18 все някъде трябва да застраховам!
Изображение

Д-р Хаос
Аватар
Кара: само шестцилиндрови БМВ-та :)

Мнение от cww » 09 Сеп 2011, 9:01

Имаш БМВ-та за един куфар пари, а не ти се дава некой лев отгоре, за да спиш спокойно... :dunno:
Ако си доволен от Армеец продължаваш при тях без да се замисляш, ако обаче не си доволен от случката с Е70-то и смяташ, че не те третират като корпоративен клиент - сменяш.
Където и да отидеш обаче няма пълно щастие. Това мисля ти е ясно отдавна.

П.П. Звънни на колегата Roman 1, може да ти предложи нещо интересно. :yes:
Последна промяна cww на 09 Сеп 2011, 9:26, променена общо 1 път
NOTHING IS GAINED WITHOUT SACRIFICES AND FREEDOM WITHOUT BLOOD

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TPAKTOP » 09 Сеп 2011, 9:22

cww написа:Имаш БМВ-та за един куфар пари, а не ти се дава некой лев отгоре, за да спиш спокойно... :dunno:
Ако си доволен от Армеец продължаваш при тях без да се замисляш, ако обаче не си доволен от случката с Е70-то и смяташ, че не те третират като корпоративен клиент - сменяш.

П.П. Звънни на колегата Roman 1, може да ти преложи нещо интересно. :yes:

Ами не съм прахосник! Армеец са си пичове но разликата в цената от другите застрахователи е близо 2 бона!
ПП Аз след малко отивам до техния офис! :bchug:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Wpb19 » 09 Сеп 2011, 10:44

cww написа:Имаш БМВ-та за един куфар пари, а не ти се дава некой лев отгоре, за да спиш спокойно... :dunno:

И аз подкрепям мнението на колегата, недей да рискуваш да минеш по-тънко точно с толкова скъпа кола, по-добре да си сигурен, че ако се наложи ще ти платят както трябва.

ентусиаст
Аватар
Кара: X5+M2

Мнение от msi200 » 09 Сеп 2011, 11:00

Не ми е ясно, защо искаш да ползваш офиц. сервиз? Сигурен съм, че има алтернативи, и то по-добри. Ползвай друг сервиз и си остани в Армеец.

А при Булинс, мобилната група не трябва да идва за щети на паркинг(май). Аз ходя да ги завеждам с брокера ми, когато ми е кеф, и до сега не съм имал проблеми.
I love the sound of V8 in the morning...

Потребител
Аватар
Кара: BMW X3 2.0d
Мечтае да кара: Audi Q7

Мнение от mario1961 » 09 Сеп 2011, 17:45

Не съм правил никакво каско на никоя кола, която съм имал.....след едно Рено Лагуна с което обрах странично една мантинела. Щетите ми бяха за около 1200 лева, а Булстрад не само, че не ми даде нито лев, ами поискаха преди това да си платя останалите вноски, че бях дал само първата когато стана белята, та се набутах и с още пари. Сега си държа джипа в подземен платен паркинг за 50 лева месечно, на 3 минути пеш от къщи и си спя спокойно. Пари на вятъра повече НЕ давам! Всички са еднакви мошеници! Като стане беля, вадя пари от джоба и си плащам.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 10 Сеп 2011, 12:13

Аз 2ра година съм в Uniqa и до сега не съм имал кой знае колко сериозни проблеми, с изплащания, сервиз или нещо друго... малко се подпотват ако е нещо по сериозно , ноо резултата си заслужава :mhihi:
Изображение Изображение

Назад към X1/X2/Х3/Х4/X5/X6