Х6 3.5D - мнения от първа ръка?
Модератор: Технически модератори
45 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Х6 3.5D - мнения от първа ръка?
MaXimal написа:Офтопик:
Ти ако слушаш колегата Е70 ще кажеш, че Х5 е най-големият боклук на пазара...
Иначе нашето е70 е на две годинки вече и потракванията, които има май са си причинени от човешка ръка...
За 35двигателя нищо не мога да кажа аз... нека някой колега сподели.
Aбе за да дойдат от БМВ Груп България да ми я докарат с репорт че всичко е оправено и наистина беше оправено явно си е имала проблем. Факт е че дилърите първата година след продажбата почват да оправят такива проблеми също е показателен. А най-показателно е че БМВ АГ са взели мерки и са пуснали бюлетин как се решават проблемите със скърцането означава само едно - проблем има. Друг въпрос е кой си признава че е имал проблем с колата въпреки марката и високата цена и кой не
Разхода - софийско - 14-16/100
Извънградско с около 150-170 - 11-12/100
От Германия до бълХария 2000 км се влачих пред един камион с 90 че на шофьора му немах доверие - 7,8/100
Колата е Х5 3.0д, 45000 км
- BMW X5 E70
- Потребител
-
- Кара: X5 E70 Xdrive35d M
От 10 месеца карам Е70 Xdrive35d , от 0 до 10 000 км я карам без никакви проблеми ! Колата е с М пакет и всички екстри без стъклен покрив ! Перфектна динамика масло още не съм доливал , на компа пише макс ! За разхода София - Варна 8.0 /100 средна скортост 110км/ч градско в София около12.5 макс съм стигал 13.2 ! Много съм доволен от колата като цяло ! Двигател , спирачки окачване без забележки единствено возията е доста стегната , но да не забравяме че това е БМВ който иска да хване морска болест по завойте има и други марки коли ! Поздрави
BMW X5 E70 написа:От 10 месеца карам Е70 Xdrive35d , от 0 до 10 000 км я карам без никакви проблеми ! Колата е с М пакет и всички екстри без стъклен покрив ! Перфектна динамика масло още не съм доливал , на компа пише макс ! За разхода София - Варна 8.0 /100 средна скортост 110км/ч градско в София около12.5 макс съм стигал 13.2 ! Много съм доволен от колата като цяло ! Двигател , спирачки окачване без забележки единствено возията е доста стегната , но да не забравяме че това е БМВ който иска да хване морска болест по завойте има и други марки коли ! Поздрави
от 0 до 10 000 км без никакви проблеми е нещо съвсем нормално за една чисто нова X5-ца.
бих се учудил, ако изобщо си имал някакви проблеми за такъв кратък пробег. да не би да си изпуснал една нула?

icog написа:Нещо съм се прехласнал по тая колица... Чували сме чудеса за двигателя, модела е принципно добър и има много харабийки по него.
Интересува ме дали във форума има собственици, които могат да споделят преки впечатления. Проблеми, шумове, тракания (че като се сетя за колегата Х5 Е70 и ме стяга стомаха), стига ли му мощност, долу-горе колко лапа нафта, ей такава информация. Не е като да не съм гледал и питал, ама едно е дилър да ти говори....
Благодаря предварително на всички колеги за мненията!
Здравей ,колега!
Не съм собственик на х6,но имам впечатления.
Определено е СУВ с много спортен дух,по лек е от х5,с по твърда возия,по шумна е
Мотора 3,5 би турбо си е много сериозен,максимална скорост(почти ежедневни изпитания)-260км/ч(при вече разработен мотор на 46000).
И като всяка спортна кола най удобен е само за 2-ма,отзад е толкова тясно че трудно се слага детска седалка.
Разход -малко над 13л(смесен),при много екстемно каране по магистралата.
Дано да съм бил полезен.
Поздрави!
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Здравей ,колега!
Определено е СУВ с много спортен дух,по лек е от х5,с по твърда возия,по шумна е
Кое как го измисли ,че е по лек? Колите са напълно еднакви влез в сайта и виж килограмите на 35д Х5 и на 35д Х6. Х6 е просто по тясна Х5 със скосена задница и са си играли малко по окачването и Хдрайва за да и придадът по спортния дух. Въпреки ,че аз не го усещам много.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
BMW_RIDER написа:Здравей ,колега!
Кое как го измисли ,че е по лек? Колите са напълно еднакви влез в сайта и виж килограмите на 35д Х5 и на 35д Х6. Х6 е просто по тясна Х5 със скосена задница и са си играли малко по окачването и Хдрайва за да и придадът по спортния дух. Въпреки ,че аз не го усещам много.
Дори и окачването е едно и също, разликата е единствено в задния диференциал
Мотора 3,5 би турбо си е много сериозен,максимална скорост(почти ежедневни изпитания)-260км/ч(при вече разработен мотор на 46000).
И как ги вдигаш тея 260км/ч че не ми е ясно...карам Х6 35д и повече от 235-240 на равен път няма как да вдигне..даже и производителя и дава толкова...сигурно и било на път с 10% наклон
И как ги вдигаш тея 260км/ч че не ми е ясно...карам Х6 35д и повече от 235-240 на равен път няма как да вдигне..даже и производителя и дава толкова...сигурно и било на път с 10% наклон

- DiSmiSSaL
- кандидат ентусиаст
-
Напълно съм съгласен...трябва наклон за 260км/ч... аз вдигам максимално 245...Отностно самият автомобил. Имам го от 3месеца за 8000км не ми е направил проблем. Само 1 забележка имам,но не съм ходил да я отстранят. В самата ел. седалка когато дадеш на контакт и страничните опори ме "прегърнат" се чува някакъв шум от триене кожа в кожа. Но не ме дразни чак толкова, че да се занимавам с този проблем. Среден разход 13/100...иначе ако се постараеш става 12...но с адски много старание.
Дизел в кръвта...... 

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
foli написа:Мотора 3,5 би турбо си е много сериозен,максимална скорост(почти ежедневни изпитания)-260км/ч(при вече разработен мотор на 46000).
добре е да знаеш че мотора ти е 3.0 не е 3.5
Alexi написа:foli написа:Мотора 3,5 би турбо си е много сериозен,максимална скорост(почти ежедневни изпитания)-260км/ч(при вече разработен мотор на 46000).
добре е да знаеш че мотора ти е 3.0 не е 3.5
3.0 и 3.5 е един и същ мотор - 6 цилиндров редови
- бабъл
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31
води се 35d защото е битурбо,а иттересно ми е,че има и 30sd който е битурбо.Не знам каква е разликата между двата.
- dan1el
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X3 3.0d
- Мечтае да кара: 650xi
Освен маркетингова (да звучи повече) друга причина май няма. Вече даже 3.5d няма, а е 4.0d и няколко коня отгоре, но пак си е 3 литра 

бабъл написа:води се 35d защото е битурбо,а иттересно ми е,че има и 30sd който е битурбо.Не знам каква е разликата между двата.
Моделите 2007-2008 се водят 3.0sd, а след това xDrvide35d
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
а сега е xDrive40d 

Преди месец си купих Х6 40d, вече е на 5200км. и реших да изпробвам възможностите му на пътя. Карах не повече от 6-7км. със скорост 150-160 км/ч след като спрях ми изписа че трябва да спра.. На някой случвало ли му се е?
45 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3