Придърпване на Х3-автомат
Модератор: Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Придърпване на Х3-автомат
Здравейте колеги от скоро получих едно придърпване при по високи обороти с автомат съм.Ако ми дадете съвети ще съм ви благодарен.
Х3 дизел 204 к.с 2004г.

Re: Придърпване на Х3-автомат
Някъде бях чел че се сменяли много рядко. или ако се сменяли почвали проблемите.Пишело нещо дълъг живот или вечен живот нещо подобно.
- kelemety
- кандидат ентусиаст
-
X5 E70 написа:Масло и филтър на скоростите ?
+1

То пише, ама зависи колко годишна е колата и как е експлоатирана... ако с това не се оправи следва проблема да е механичен или в софтуерен.
А това че като се сменят почвали проблемите... ти виждаш ли логика като смениш оригиналния филтър и масло с нови оригинален филтър и масло да почнат проблеми?!

- Plamen Hristov
- Потребител
-
[quote="bushko"]Здравейте колеги от скоро получих едно придърпване при по високи обороти с автомат съм.Ако ми дадете съвети ще съм ви благодарен.
Х3 дизел 204 к.с 2004г.[/quot
Ритане и преминаване на авариен режим ?

Ритане и преминаване на авариен режим ?
- Plamen Hristov
- Потребител
-
bushko написа:Не просто имам чуството че не може да превключи.
Задължително смяна масло+филтър.
- ssivov
- Потребител
-
- Кара: всичко
За сега със смяна на турбина на ск.кутия ще се оправи.После ремонт на цялата кутия като спре.
"Само каква ирония! Най-скъпото нещо на света - мечтите - са безплатни."
bushko написа:Някъде бях чел че се сменяли много рядко. или ако се сменяли почвали проблемите.Пишело нещо дълъг живот или вечен живот нещо подобно.
Колеги, не вярвайте на всичко което прочетете, в автоматичната кутия от изхабяването на съединителите и другите механични части,маслото постоянно се пълни с механични утаики, а за да работи хидравличния блок (мозъка на кутията) добре,маслото трябва да е чисто, колкото и голям да е капацитета на филтъра няма как да е вечен, пък и маслото също.
Нормално за да работи добре и най-дълго кутията се сменят маслото и филтъра на 50-60 хил. километра, като е много важно да се сложат качествени масло и филтър за да няма проблеми. Истината е че на много от сервизите им е по-изгодно да ремонтират кутии отколкото да сменят масла и филтри.
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Да ама по гаранция не го сменят ! 700лв струва смяната на маслото на Х3 и ако не се направи на време , да е жив и здрав собственика 

12 мнения
• Страница 1 от 1