Х5 Д или 730 Д след 2003 година ?
Модератор: Технически модератори
55 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ///M_power13
- Потребител
-
Re: Х5 Д или 730 Д след 2003 година ?
Колега моето мнение е да поизчакаш от януари Акциза пада и цените ще се понаместят.В момента в Италия има доста читави Х5-ци за по не повече от 10 000 евро преди феистлифта.
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
При Х5 с новия фейс проблема със скоростите решен ли е ?
И има ли такива със новия фейс и със старите скоростни кутий?
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- sinbad0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 520d
- Детайли за колата: 520d 177p.s. E60
Аз съм с 520д 177к.с. и моята лампа на ДТЦ не угасва и дава 12-14 зависи от трафика автомат в супер градско,почти изцяло центъра ми е маршрута.Извън града не повече от 6/100 с натискане,може и 5/100 ама полудявам в колата....
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
klintan66 написа:При Х5 с новия фейс проблема със скоростите решен ли е ?
Всичките 218кс Х-ове са 6 скоростен степторник, демек са с новите скорости, много по-здрави са от старите...
Аз рядко съм виждал модифициран Х за ремонт на скорости, въпреки това, трябва да знаеш че всеки един автоматик рано или късно подлежи на ремонт!
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- gkgeorgiev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 520Д
Колегата с Х5-цата сигурно е засичал смесено... аз с мойта 320Д едвам успявам 10-10.5 градско да и докарам 

730д е колата...
аз от моята съм супер доволен и сега я продавам 7-ца м.2005 Индивидуал изпълнение поръчкова от БМВ-Миунхен с 20" джанти. Обслужена в перфектно състояние. Вижда се на снимките тук. Нищо общо на визия няма с сериината 7-ца е65.
Някой не търси ли?

Някой не търси ли?
Колега , имаме х5 2005г и сменихме скоростната кутия , а автомобилът е каран само от нас и то много спокойно.Така че проблемът не е съвсем отстранен,макар че като цяло моделът е много сполучлив.Лично за мен 7 серия е върха на сладоледа , джипа също много ми харесва , но не може да ти даде такъв комфорт и лукс,х5 вози твърдо.Е38 е седмицата , но това е друга тема 

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
destiny написа:Колега , имаме х5 2005г и сменихме скоростната кутия , а автомобилът е каран само от нас и то много спокойно.Така че проблемът не е съвсем отстранен,макар че като цяло моделът е много сполучлив.Лично за мен 7 серия е върха на сладоледа , джипа също много ми харесва , но не може да ти даде такъв комфорт и лукс,х5 вози твърдо.Е38 е седмицата , но това е друга тема
Е53 не може да се мери със Е65 по никакъв начин . Е53 е модел 1999 и е по-скоро при Е38 , докато 7ца както казва и колегата е върха на сладолед.Заеби тич залитвания по камионетките - изтиския флагман на отбора си е бил и винаги остава един-7ма серия . Лично мое мнение - Е65 преди фейса е най-красивата седмица.Кво те боли , че е модерно да се плюе - била грозна и тн ... А ако говорим за интериор на Х5 и 7ца - нямам думи , просто никаква база за сравнение . Единствено лоста на скоростите , тип - микробус на 7мака малко дразни , ама нали е сериино автомат , така че няма да те бърка особено . По-скоро можеш да сравниш , донякъде новото Х5 (Е70 ли се водеше) , но пак , ако искаш лукс и динамика - избора е ясен . Ако обичаш да каетиш бордиурите и да ходиш на ски , джипката вече е по-практична .
acho.rs написа:destiny написа:Лично мое мнение - Е65 преди фейса е най-красивата седмица.Кво те боли , че е модерно да се плюе - била грозна и тн ... А ако говорим за интериор на Х5 и 7ца - нямам думи , просто никаква база за сравнение . Единствено лоста на скоростите , тип - микробус на 7мака малко дразни , ама нали е сериино автомат , така че няма да те бърка особено . По-скоро можеш да сравниш , донякъде новото Х5 (Е70 ли се водеше) , но пак , ако искаш лукс и динамика - избора е ясен . Ако обичаш да каетиш бордиурите и да ходиш на ски , джипката вече е по-практична .
Колега и аз харесвам Е65 преди фейслифта...по агресивна и спортна е...след това са я направили като пенсионерка кола

затова и имам такава
- nuke
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '05 BMW X5 3.0d
acho.rs написа:destiny написа: и да ходиш на ски , джипката вече е по-практична .
...само ако си вземеш ремарке или ако пътуваш сам...
както и по-горе съм писал - багажника е просто смехотворен за такава кола - особено с тая кирлива щора... Като се замисля полезния обем в багажника на 7-цата едва ли е по-малък
55 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4