Въпрос относно изспускателен колектор за 730д
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- Baro 530d
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E65 730d 2006
- Мечтае да кара: 650i GranCoupe 760i
Въпрос относно изспускателен колектор за 730д
Здравейте колеги!Днеска като си проверявах нивото на маслото забелязах,че около въздушния филтър на пластмасите има сажди...Отидох на сервиза на какво може да се дължи това и след 15 минутна проверка ми казаха,че изспускателния колектор се е цепнал и от там тия сажди... Та въпроса ми е тъй като утре ще свалят колекторите а процедурата била много дълга и сложна защото е трябвало да се свалят тампоните,турбината и още други работи... С КОЛКО болта се захващат въпросните колектори за турбината-с 3 или 4,защото от едно място дето питах ме питаха за това? Двигателят е 218 КС и съм поръчал колектори от едно Е60 530Д 218 КС и ми каза оня дето ще ги праща,че са ставали а аз ще вкарам колата утре на сервиз и тогава към обяд ще почнат да ми фи свалят пък другите колектори ще ми пристигнат утре сигурно до 10-11 часа и незнам кво да направя ако случайно нещо не стане а аз ги купя...
Поздрави Баро! 

- emoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 745D
- Мечтае да кара: M-5
Re: Въпрос относно изспускателен колектор за 730д
с 3 болта са колега но един съвет ако имаш намерение да си я караш колата недей слага втора ръка колектори ще ти излезе много по скъпо 

- Baro 530d
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E65 730d 2006
- Мечтае да кара: 650i GranCoupe 760i
Re: Въпрос относно изспускателен колектор за 730д
Благодаря колега!
С 3 болта е бил малко късно пиша но едвам сега намерих време! Всичко е точно,направил съм го. Поздрави Баро! 

3 мнения
• Страница 1 от 1