Колеги какво мислите за този екземпляр?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- badly_boy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e38 730d
Колеги какво мислите за този екземпляр?
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Вчера минах да я погледна. На пръв поглед е сравнително запазена. Естествено имаше дребни забележки и леко "изморен" вид като цяло. Единственото което ме притесни е че като я запалиха от началото, работеше на 1000 оборота и след това като слезна на 500 започна осезаемо да се тресе цялата кола. Ту притриса, ту работи нормално. Като и се подаде малко газ се оправя за малко и после пак почва...
Вчера минах да я погледна. На пръв поглед е сравнително запазена. Естествено имаше дребни забележки и леко "изморен" вид като цяло. Единственото което ме притесни е че като я запалиха от началото, работеше на 1000 оборота и след това като слезна на 500 започна осезаемо да се тресе цялата кола. Ту притриса, ту работи нормално. Като и се подаде малко газ се оправя за малко и после пак почва...

Re: Колеги какво мислите за този екземпляр?
Ако искаш прегледай тази тема, защото аз бях на твоето място преди 2-3 месеца:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=124&t=291797
Определено всички ме посъветваха в никакъв случай да не вземам кола, произведена преди 12.2003 (моята е 07/07/2004).
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=124&t=291797
Определено всички ме посъветваха в никакъв случай да не вземам кола, произведена преди 12.2003 (моята е 07/07/2004).
- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
badly_boy написа:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11337769576634933&f1=details
Освен ако не си механик, това е най-неразумната покупка - автомобил от най-висок клас на над 350к км,поддръжката и при следващите 100к км вероятно ще удвои(утрои) покупната и цена!
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
- optimist
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e65 730d SE
- Мечтае да кара: m5
Тва с годините си е пълна небивалица...Тия коли като са били произведени от края на 2001 до фейслифта 2005 сигурно не са били карани а са седели в гаражи докато им се решат проблемите ли
Вярно е имало такива в началото ,но колите са минавали сервизни акции и са отстранени. Вярно че 10+ годишщен автомобил с толкова много модули и електроника си е леко трън в гащите ама пък е Много кола а тия осмаци в моторния отсег са доста корави..
Сега като съм разглобил 2 една феис и една преди феиса мога да ви кажа че разлики няма тоест по тая логика всичко е в софтуера
а той се сменя
Важното е предишните собственици да са се грижили подобаващо за колата и тя сериозни проблеми няма да има била тя фейс или не. Все пак няма как поддръжката да е на нивото на е39 де

Сега като съм разглобил 2 една феис и една преди феиса мога да ви кажа че разлики няма тоест по тая логика всичко е в софтуера

Важното е предишните собственици да са се грижили подобаващо за колата и тя сериозни проблеми няма да има била тя фейс или не. Все пак няма как поддръжката да е на нивото на е39 де
Проблемът с нестабилните обороти след запалване най-вероятно се дължи на повредена ламбда-сонда, която подава неверни данни за процеса на отделянето на отработените газове към компютъра на автомобила. Често срещан проблем при бензинови мотори с такъв солиден пробег зад гърба си.
По-добре отдели повечко пари за по-нова и по-свежа кола, отколкото да се ръсиш за ремонти после, без да можеш да разчиташ, че няма да те остави на пътя тоя търалясник.
По-добре отдели повечко пари за по-нова и по-свежа кола, отколкото да се ръсиш за ремонти после, без да можеш да разчиташ, че няма да те остави на пътя тоя търалясник.
- badly_boy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e38 730d
До тук добре ме отказвате
Много ви благодаря за мненията. Бих се радвал ако още някой друг се изкаже така добре както всички досега. 

6 мнения
• Страница 1 от 1