Въпрос за волана 730 Д -Е 65 - 2002 г.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за волана 730 Д -Е 65 - 2002 г.
Здравейте колеги. От скоро забелязах, че след като извадя ключа от таблото, волана не се прибира докрай напред. Паметите за положението на седалките работят нормално, само волана остава там където го оставиш. Знае ли някой какво може да е? Забелязах го след сваляне за зареждане на акумулатора.
- bubi23
- Потребител
-
- Кара: 760LI
Re: Въпрос за волана 730 Д -Е 65 - 2002 г.
Колега отиваш в някои сервиз на БМВ и трябва да ти вкарат данните на новия акумулатор в Компютъра на колата иначе няма да е само това , на мен ми влияеше на климатика и на други неща. След като свършат ще е ОК всичко, цената е около 100лв.Успех 

Re: Въпрос за волана 730 Д -Е 65 - 2002 г.
Здравейте,
Аз съм сменял акумулатора без никакви допълнителни настрийки !?! Дори новият съм го зареждал веднъж /студените зимни дни след престой за кратко/. Трябва ли да се притеснявам за проблеми,които могат да се появят в следствие на смяната? Вече доста време карам с новият, но да си знам...
Аз съм сменял акумулатора без никакви допълнителни настрийки !?! Дори новият съм го зареждал веднъж /студените зимни дни след престой за кратко/. Трябва ли да се притеснявам за проблеми,които могат да се появят в следствие на смяната? Вече доста време карам с новият, но да си знам...
3 мнения
• Страница 1 от 1