майстор за климатроника на е38.730д 2000г.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- toranagasama
- Потребител
-
- Кара: е38
- Детайли за колата: 730д
майстор за климатроника на е38.730д 2000г.
Колеги помогнете със съвет.колата е от 2 месеца в мен.климатика духа когато си иска.перката отпред на радиатора не тръгва.със 3 пина е.компресора включеа и явно работи.вътре вентилатора е със характер.тръгва когато му кефне.мотае се нещо.като трагне,и пусна климаъа. ... спира да духа.по някое врема трагне от самосебе си.не ми се бърника в работи дето не разбирам затуй търся савет или някой който да я одремонтира.
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Re: майстор за климатроника на е38.730д 2000г.
Компресорът изключва, защото ел. перката не се включва и не може да охлади фреона. На извънградско ще да работи, но трябва да се види и този вентилатор вътре защо не се сеща да пали всеки път.
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- omegaart
- ентусиаст
-
- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
toranagasama написа:Колеги помогнете със съвет.колата е от 2 месеца в мен.климатика духа когато си иска.перката отпред на радиатора не тръгва.със 3 пина е.компресора включеа и явно работи.вътре вентилатора е със характер.тръгва когато му кефне.мотае се нещо.като трагне,и пусна климаъа. ... спира да духа.по някое врема трагне от самосебе си.не ми се бърника в работи дето не разбирам затуй търся савет или някой който да я одремонтира.
Толкова неграмотно и зле написано мнение от много време не съм "чел" ...
Има писано и по 2-те теми колкото си искаш , ползвай търсачката.
За перката ти е казано , да я провериш. За вентилатора вътре , има един "таралеж" виж го в търсачката , може да ти е от полза.
- toranagasama
- Потребител
-
- Кара: е38
- Детайли за колата: 730д
Благодаря колеги.И се извинявам за правописа-от телефона писах и. ..... неграмотно се получи.
4 мнения
• Страница 1 от 1