Рециклиране на халогени?

7-ма серия ('95 - '01)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e38

Рециклиране на халогени?

Мнение от Disasterr » 09 Яну 2014, 17:52

Здравейте колеги,
преди месец и нещо ме удариха, та ми се наложи да сменя предна броня и калник. Успях да намеря броня и калник на цена 240 лв общо!!! (при интерес мога да ви кажа от кого), но бронята е от бензинова 7ца. Сложихме ги, всичко пасна, сега остана само да реша проблема с халогените. Свалил съм и съм разглобил моите (късите, дизелови) и ще ги рециклирам от-до. Рефлекторите са олющени на места доста и тн... Интересуват ме вашите съвети, с какво да ги боядисам - спрей алуминий, хром, да ги занеса за никелиране.... Евентуално след това, че се продават или бартеросват, искам да ги направя като нови.
Поздрави!

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Re: Рециклиране на халогени?

Мнение от dan-dam » 09 Яну 2014, 17:56

Рефлекторите само по цивилизования начин. Спрейове и т.н. ще им разкажат играта. В Стрелча ги правят. Може напоследък да се е навъдила и някоя нова фирма, не знам.

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 09 Яну 2014, 19:37

daddy_ написа:Рефлекторите само по цивилизования начин. Спрейове и т.н. ще им разкажат играта. В Стрелча ги правят. Може напоследък да се е навъдила и някоя нова фирма, не знам.

Точно така, рефлекторите ги прати в Стрелча :yes:
Хората работят с Еконт, цените са им добри и ще ги направят като нови ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 325 dizel

Мнение от krasi2bmw » 09 Яну 2014, 19:39

daddy_ написа:Рефлекторите само по цивилизования начин. Спрейове и т.н. ще им разкажат играта. В Стрелча ги правят. Може напоследък да се е навъдила и някоя нова фирма, не знам.

http://www.ideabg.com/clients/ewert/proizvod.php Привет , това е фирмата за рефлекторите . Успех в рециклажа :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 09 Яну 2014, 19:43

krasi2bmw написа:

http://www.ideabg.com/clients/ewert/proizvod.php Привет , това е фирмата за рефлекторите . Успех в рециклажа :yes:

Знам я, но за да не правя реклама :yes: Иначе бях половин година командировка в Панагюрище и някой ако иска да ходи на място мога да му обясня къде точно се намира :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e38

Мнение от Disasterr » 09 Яну 2014, 20:13

хаха, предавам се тогава, ще ги пратя в Стрелча :D Aз мислех да ги пръсна сам с нещо, но може и да не станат.

Назад към Е38