Моля за помощ относно шибедах!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- guttaville
- Потребител
-
- Кара: Е38
- Мечтае да кара: F01/F02
- Детайли за колата: M57D30
Моля за помощ относно шибедах!
Здравейте колеги,
Имам Е38 от една седмица,много съм доволен,но имам един проблем които се появи преди 3 дена,след като загуби контакт на клемата на акумулаторната батерия и се рестартира всичко и сега като включа алармата незнайно как шибедах се открехва леко и както вали нонстоп,съм на нокти.В началото си мислех,че е от алармата нещо,но сега ме светнаха за най-простата идея - нещо да не си е изгубило настройки или от сорта.Пробвах какво ли не с ел. шибедаха,но нищо не проработи.Ако някой може да помогне,ще съм много благодарен.
Иначе самия шибедах си се затваря нормално,само при включването на алармата се открехва.Та пак питам,нещо такова като настройки има ли туй ЗВЯР!
Имам Е38 от една седмица,много съм доволен,но имам един проблем които се появи преди 3 дена,след като загуби контакт на клемата на акумулаторната батерия и се рестартира всичко и сега като включа алармата незнайно как шибедах се открехва леко и както вали нонстоп,съм на нокти.В началото си мислех,че е от алармата нещо,но сега ме светнаха за най-простата идея - нещо да не си е изгубило настройки или от сорта.Пробвах какво ли не с ел. шибедаха,но нищо не проработи.Ако някой може да помогне,ще съм много благодарен.
Иначе самия шибедах си се затваря нормално,само при включването на алармата се открехва.Та пак питам,нещо такова като настройки има ли туй ЗВЯР!
Няма нито едно БМВ блъснато отзад,защото не могат да ги стигнат!
- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
Re: Моля за помощ относно шибедах!
По принцип шибидаха се ресетва като задържиш копчето за отваряне нагоре за 15 секунди. Няколко пъти ми е забивал и съм го оправял така. Не знам дали в твоя случай ще помогне.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 9e001baf0d в мнението на колегата @tsb_bg е описано как да го ресетнеш. Така става при някои, след смяна на акумулатор.
- guttaville
- Потребител
-
- Кара: Е38
- Мечтае да кара: F01/F02
- Детайли за колата: M57D30
Благодаря за помощта,пробвах го,стана както беше написано,задържах около 20-30 секунди и сега всичко е ок.Дано няма проблеми.
Едно ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ на колегите за помощта.
Едно ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ на колегите за помощта.
Няма нито едно БМВ блъснато отзад,защото не могат да ги стигнат!
4 мнения
• Страница 1 от 1