Нещо тропа отпред?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Нещо тропа отпред?
Проблема е следния колеги. Като е студена не се чуват никакви шумове първите 10-15 мин. Като покарам малко отпред отляво започва някво отвратително чукане /усещам го на педалите чак/. Забелязах го откакто се стопли времето. Съмнявам се за тампони, рейка, каренца... някакви идеи?
- RORO
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 30,38,39 вече само Гранд Чероки
- Мечтае да кара: Грейдер на Ибиза
Re: Нещо тропа отпред?
Disasterr написа:Проблема е следния колеги. Като е студена не се чуват никакви шумове първите 10-15 мин. Като покарам малко отпред отляво започва някво отвратително чукане /усещам го на педалите чак/. Забелязах го откакто се стопли времето. Съмнявам се за тампони, рейка, каренца... някакви идеи?
Рейка

Проблема е решен. Ляв външен накрайник. Само в движение тропаше. Мерси за отговорите!
При мен тропа отпред от дясната страна (ако карам по павета или ако има неравност). Ходих в сервиз обаче всичко изглежда наред по окачването. Преди няколко години с Е34 имах подобно тракане и съвсем очевидно беше накрайника на кормилната рейка и сега се чудя какво е.
Може и при мен да е накрайник
Колко пари излезе ремонта?
Може и при мен да е накрайник

deank написа:При мен тропа отпред от дясната страна (ако карам по павета или ако има неравност). Ходих в сервиз обаче всичко изглежда наред по окачването. Преди няколко години с Е34 имах подобно тракане и съвсем очевидно беше накрайника на кормилната рейка и сега се чудя какво е.
Може и при мен да е накрайникКолко пари излезе ремонта?
И аз като теб посетих даже няколко сервиза заради тропане отпред и всички ми казват ,че няма нищо.Викам си ся аз ли съм луд ,к'во ли ...Накрая се оказаха тампоните на амортесьорите ,които още не съм сменил

Към 50 лв. е ремонта. При мен тропаше постоянно, на равно също. Тропане отдолу може да е от хиляда неща, най-често шарнири и накраиници. Като я вдигнаха на стенда, очаквах да ми стане лошо, след зимния сезон, но се оказа, че почти всичко е ОК.
- ddinobot
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: SR1 NORMANDY
- Мечтае да кара: 320 turbo DRM
50 лв. само труда или труда и накрайника общо ?
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
Сигурен ли си, че са ти сменили накрайник, защото само стенд преден мост е около 30 лв, смяна на накрайник около 10лв, а един накрайник на Lemforder e 90 и кусур лева 

Колега не ми сменят, аз си купувам частта и отивам да ми я качат. Хебел /накрайник/ не знам как го наричаш. Тея изфърлянки, стендове за по 30 лв. и оригинален Lemforder може в Дару да идеш да те налъжат
. Оргинален Lemforder е доста на късмет да си намериш. Аз си купувам части от leviatan и съм доволен засега.

- victor2k
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 740iA
- Детайли за колата: 2000 740iA Sport
Аз си взех предните носачи менте и на 10к ги смених, просто не издържат и се разхлопа и сега ме е яд щото два пъти давам пари за едно и също нещо
12 мнения
• Страница 1 от 1