Обръщане на дирекция и въпроси отностно таблото
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- AngelG
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: W221 S550 AMG / CLA 220d / X5 3.0d
Обръщане на дирекция и въпроси отностно таблото
Имам няколко въпроса отностно таблото на Е38 при смяна на дирекция . Доколкото съм запознат се сменя цялото табло на колата и именно тук изкачат въпросите ми .
-колата която съм избрал е с шито кожено табло в цвета на салона
-има доста екстри , да не кажа всички / говоря за тези които са с бутони и темподобни по таблото
-с навигация е независи малка или голяма
Въпросите са следните :
-как стои въпроса с намирането на такова табло (с шита кожа) в България
-ако таблото което взема е от кола която няма екстра , която англичанката има какво се случва с екстрите
-какво се случва с всички глезотии по таблото от англичанката ? навигацията вгражда ли се в таблото взето от кола с десен волан и т.н
-колата която съм избрал е с шито кожено табло в цвета на салона
-има доста екстри , да не кажа всички / говоря за тези които са с бутони и темподобни по таблото
-с навигация е независи малка или голяма
Въпросите са следните :
-как стои въпроса с намирането на такова табло (с шита кожа) в България
-ако таблото което взема е от кола която няма екстра , която англичанката има какво се случва с екстрите
-какво се случва с всички глезотии по таблото от англичанката ? навигацията вгражда ли се в таблото взето от кола с десен волан и т.н
- victor2k
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 740iA
- Детайли за колата: 2000 740iA Sport
Re: Обръщане на дирекция и въпроси отностно таблото
Екстрите и таблото нямат общо. Екстрите които са на централата конзола са с конектори, не мисля че нещо ще е проблем или е някаква трудност
Въпроса е ти наясно ли си каква беля е това и колко много неща ще те дразнят след време които няма да смениш по една или друга причина:
- скоростен лост и стептроник който ще е на другата страна
- кори на врати
- седалки (с памет или без)
- климатик (който въпреки че е двузонов ще е обърнат наобратно)
и сигурно други които не се сещам... дори бутоните на шибидах са наобратно...
Въпроса е ти наясно ли си каква беля е това и колко много неща ще те дразнят след време които няма да смениш по една или друга причина:
- скоростен лост и стептроник който ще е на другата страна
- кори на врати
- седалки (с памет или без)
- климатик (който въпреки че е двузонов ще е обърнат наобратно)
и сигурно други които не се сещам... дори бутоните на шибидах са наобратно...
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Трябва много много,ама много да си заслужава колата че да се вкараш в тоя филм според мене братле.
Ама успех все пак
Ама успех все пак

- AngelG
- кандидат ентусиаст
-
sambeto написа:Трябва много много,ама много да си заслужава колата че да се вкараш в тоя филм според мене братле.
Ама успех все пак
Мисля , че си заслужава да . А и все пак няма сам да си правя колата , карам я в сервиза плащам си и идвам да я прибера готова .. те хората си знаят работата.
- tngeorgiev
- младши ентусиаст
-
sambeto написа:Трябва много много,ама много да си заслужава колата че да се вкараш в тоя филм според мене братле.
Ама успех все пак
-правилно, струва си, но само за безумно пазена кола, а такава е38 почти не съществува за продаване в наши дни, т.е. с по-малко от 5 собственика и под 500к километри, дори в мили ги има ,а си вървят като нови..
-ако ти се кара е38, давай смело с десния волан, в европа сме, а може да стане и основен/задължителен

E30 1986 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
- AngelG
- кандидат ентусиаст
-
Ако нямате какво да кажете по въпросите които съм задал , по-добре не коментирайте моля . Знам в какъв "филм" влизам и знам каква кола купувам .... 4 коментара , нито 1 по темата ...
- mpp82
- младши ентусиаст
-
- Кара: 730 d
- Мечтае да кара: X5
Колега на мой приятел вече 3-та Е 46-а му обръщат и няма горе изброените проблеми,дори и копчетата на ел седалките са си на првилните места.Ако няма значение модела на колата значи всичко си е наред.И не на последно място зависи от майстора.
- AngelG
- кандидат ентусиаст
-
mpp82 написа:Колега на мой приятел вече 3-та Е 46-а му обръщат и няма горе изброените проблеми,дори и копчетата на ел седалките са си на првилните места.Ако няма значение модела на колата значи всичко си е наред.И не на последно място зависи от майстора.
Мерси , ако можеш на лично да ми дадеш кординати на сервиза и майстора ще съм благодарен
Относно екстрите зависи каква ел. инсталация ще ползваш.Ако е тази и се режат и удължават кабелите ще стане ,но ако използваш такава от ляв волан екстрите ще са такива като на тази с левия волан и евентуално ще трябва да се добавят другите екстри но там не знам как стои въпроса.А иначе не вярвам самото табло да има някакъв проблем.Успех с начинанието 

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
AngelG написа:Ако нямате какво да кажете по въпросите които съм задал , по-добре не коментирайте моля . Знам в какъв "филм" влизам и знам каква кола купувам .... 4 коментара , нито 1 по темата ...
Ако може и ти да си малко по мек с тона !
Никой не ти мисли лошо,или да те подиграва,или каквото и да е в тая насока.
Ако си недоволен от отговорите които получаваш,проблема не е в никой от хората писали в темата ти !
- victor2k
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 740iA
- Детайли за колата: 2000 740iA Sport
Пак ще стане една като лафа за *** до края и душата....
Аз ти отговорих по темата за 'екстрите' на централната конзола са на букси. Слага се новото табло обърната на друга страна, слага се същата рамка която държи радио климатик и бутони и всичко е на място.
Колкото до другите неща аз дадох примери. Само ще ти спомена седалката с памет, за да завъртиш паметта която е част от моторите, трябва да разглобиш и двете седалки в най-малки подробности за да ги преместиш.
Аз ти отговорих по темата за 'екстрите' на централната конзола са на букси. Слага се новото табло обърната на друга страна, слага се същата рамка която държи радио климатик и бутони и всичко е на място.
Колкото до другите неща аз дадох примери. Само ще ти спомена седалката с памет, за да завъртиш паметта която е част от моторите, трябва да разглобиш и двете седалки в най-малки подробности за да ги преместиш.
- AngelG
- кандидат ентусиаст
-
victor2k написа:Пак ще стане една като лафа за *** до края и душата....
Мерси , а на Е38 само шофьорската ли е с памет ?
И също така бутоните за ел. стъклата на шофьорската врата местят ли се и ако да , сложна ли е процедурата ?
- tngeorgiev
- младши ентусиаст
-
AngelG написа:victor2k написа:Пак ще стане една като лафа за *** до края и душата....
Мерси , а на Е38 само шофьорската ли е с памет ?
И също така бутоните за ел. стъклата на шофьорската врата местят ли се и ако да , сложна ли е процедурата ?
-по принцип само шоф врата е с памет колега, но аз ако нямам кола -донор за целия салон не бих се захванал да въртя паметта
-местенето само на бутоните не е възможно, трябват ти кори за врати от ляв волан, корите на предните врати са с различна форма и оборудване.. доколкото си спомням и лявата , и дясната врата са окабелени за джойстика на стъклата/огледалата
E30 1986 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
- AngelG
- кандидат ентусиаст
-

Още един въпрос , централната конзола сменя ли се или остава ? И таблото лесно ли се претапицира афтърмаркет ( ако не успея да намеря шито )
- asennikolov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е 38 740i 1999г.
- Мечтае да кара: Lockheed SR-71 Blackbird
sambeto написа:AngelG написа:Ако нямате какво да кажете по въпросите които съм задал , по-добре не коментирайте моля . Знам в какъв "филм" влизам и знам каква кола купувам .... 4 коментара , нито 1 по темата ...
Ако може и ти да си малко по мек с тона !
Никой не ти мисли лошо,или да те подиграва,или каквото и да е в тая насока.
Ако си недоволен от отговорите които получаваш,проблема не е в никой от хората писали в темата ти !
Съгласен съм с колегата sambeto. Мисля, че е задължително да се уважаваме. Ако не сме съгласни с някои мнения - да не се дразним, това са мнения, а не заповеди и никой не ни ги налага!
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3