Проблем с парното и паметта на клуча
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- CreAt1ve1
- Потребител
-
- Кара: е38
- Мечтае да кара: е92
- Детайли за колата: 730Д
Проблем с парното и паметта на клуча
Здравейте колеги, имам следния проблем! Карам кола с много екстри и в последно време повечето почнаха да отказват, сега като за капак парното при по продулжително каране около 1 час почва да духа студено... на ауто. Ако обаче го посна да духа на предния прозорец или само на крака си духа топло, а през духалките (на рацете централните) духа направо ледено. Не знам какво да правя моля помогнете.
А и друг проблем миналата седмица ми падна акомулатора но не напълно, отключих колата и се качих вътре, лампите едвам светеха, дадохме ток и запали , а на следващия ден, като я отклучих изведнъж все едно си забрави паметта на клуча и после неискаше да се заключи, а сега я отключвам и заключвам през багажника. Просто вече ми писна да се занимавам с проблемите на тая кола... АБС попма се счупи парктроник не работи а сега и тия работи и се едно карам Жигула
Благодаря предварително и се извинямам за хилядите глупости с които ви занимавам

А и друг проблем миналата седмица ми падна акомулатора но не напълно, отключих колата и се качих вътре, лампите едвам светеха, дадохме ток и запали , а на следващия ден, като я отклучих изведнъж все едно си забрави паметта на клуча и после неискаше да се заключи, а сега я отключвам и заключвам през багажника. Просто вече ми писна да се занимавам с проблемите на тая кола... АБС попма се счупи парктроник не работи а сега и тия работи и се едно карам Жигула

Благодаря предварително и се извинямам за хилядите глупости с които ви занимавам

- ВИКИ
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d 2007г.автомат
Re: Проблем с парното и паметта на клуча
И аз го имам този проблем с парното. В градски условия работи перфектно но извън града, след час и нещо каране в колата става студено. Задавам 32 градуса вентилатора на авто и духа съвсем слабо ихладно. Усилвам вентилатора ръчно и започва да духа топло но става голяма жега и намалявам вентилатора. Ако го намаля под средата пак почвата студено!
Почисти съм термисторите и съм смазъл перката на вентилатора!
Почисти съм термисторите и съм смазъл перката на вентилатора!
- turbobanana
- кандидат ентусиаст
-
И двамата сте са почистване или смяна на клапаните на парното. Малко трудно се стигат, но обикновено почистване е достатъчно.
Ако трябва помощ - ЛС
Ако трябва помощ - ЛС
- CreAt1ve1
- Потребител
-
Колеги, парното не ми е толкоз наложително ключа ме нервира много
Парното ще го мъчим тия дни нещо и ще пиша, кажете с другите работи какво да правя АБС ала бала...

Парното ще го мъчим тия дни нещо и ще пиша, кажете с другите работи какво да правя АБС ала бала...
- CreAt1ve1
- Потребител
-
Колеги май никой не може да ми помогне с моя проблем 

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
CreAt1ve1 написа:Колеги май никой не може да ми помогне с моя проблем
За ключа пробвай това:
1.Отключи колата
2.Влез и затвори вратата
3.Завърти ключа на контакт и после изключи
4.Извади ключа и задръж бутона за отключване
5.Натисни бутона за заключване 3 пъти в рамките на 10 секунди/през цялото време държиш бутона за отключване/
6.Отпусни бутона за отключване
При правилно програмиране,колата се заключва и отключва,и диода на ключа започва да мига бавно за около 10 секунди.
Ако не стане от първия път процедурата се повтаря отново /без 1 и 2-ра позиция/
Колата приема само един ключ, ако програмирате втория автоматично отхвърля първия.
За останалите неща те съветвам да отидеш на майстор с читава диагностика и който разбира поне малко от BMW-та, защото явно проблемите ти идват от едно място.
- CreAt1ve1
- Потребител
-
Благодаря ти колега, ще пробвам и ще пиша, а за другия проблем ако може да ме посъветваш къде да отида ще ти бъде много благодарен 

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Бих ти препоръчал колегата @mirafiori. Със сигурност ще ти открие проблема 

- CreAt1ve1
- Потребител
-
Благодаря ти, а за ключа спазих точно инструкциите ключа почна да мига но нищо не се случи нито се отключи нито заключи сама. Просто не знам какво да правя ще пробвам още няколко пъти, но стана точно както каза почна да мига самото дистанционно и нищо.. 

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
10 мнения
• Страница 1 от 1