колеги, имам проблем с бмв 725 дизел автоматик

7-ма серия ('95 - '01)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: BMW 7

колеги, имам проблем с бмв 725 дизел автоматик

Мнение от djigeto » 28 Ное 2011, 19:18

MOD EDIT: Въпрос №1

колеги, имам бмв 725 дизел автоматик. вчера пътувах, всичко беше ок до средата на магистралата, когато компютърът каза пию и цифрите на километража станаха размазани. няколко часа по-късно я проверих и все още бяха така, но като я запалих се оправиха отсамосебе си. като се прибирах ситуацията се повтори. посредата на магистралата стана същото. компютърът отново каза пию и цифрите на километража отново се размазаха. днес като запалих колата пак се оправиха отсамосебе си. имате ли представа това от какво се получава?

MOD EDIT: Въпрос №2

колеги, имам бмв 725 дизел автоматик. моля да ми кажете как най-лесно да разбера дали всички подгряващи свещи ми работят.

MOD EDIT: Въпрос №3 (На този въпрос ти беше отговорено, но явно държиш да питаш по два пъти :conf: )

колеги, преди 10 дена купих бмв автоматик 725 дизел кожен салон. имам проблем с реотанчетата на таблото. никъде не ми изписва къде се намират. един ми казва, че този модел няма, друг че ми е изгоряля крушката, трети че трябва да ми изписука компютъра. моля, ако някой се е сблъсквал със същия или подобен проблем да ми пише!!!

MOD CONCLUSION: Виждаш, как можеш да си зададеш въпросите в една тема, а не да пускаш за всеки въпрос отделна тема!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 30,38,39 вече само Гранд Чероки
Мечтае да кара: Грейдер на Ибиза

Re: колеги, имам проблем с бмв 725 дизел автоматик

Мнение от RORO » 29 Ное 2011, 9:15

Това за цифрите на километража просто не мога да си го представя как така се размазват?Долу където а показанията на борда ли ти размазва?Иначе са най обикновени циферблати как ще се размажат :dunno: да не би зрение да си загубил за момент?А за свещите като си в колата на спряна музика и подгряваш се чува един лек звук и като подгреят(ако работят) се чува как цъква едно реленце и си палиш.Ако запали леко на всичките цилиндри си ОК.а ако припуши от зад не ги нареди всичките а запали на 3-4цилиндъра значи имаш изгорели подгряващи свещи.А пък ако в тоя студ въртиш като луд и не се обажда,не ти работят изобщо което може да е от:
1.Изгорели всичките шест свещи-малко вероятно.
2.Не работещо реле на свещите.
3.Липса на захранване на самото реле.

Потребител
Аватар
Кара: BMW 7

Мнение от djigeto » 29 Ное 2011, 20:43

колега, огромно благодаря. помогна ми страшно много.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F07 535D
Мечтае да кара: SL500

Мнение от anzak » 30 Ное 2011, 8:02

на седмицата няма реотанче на таблото има надпис на борда на английски е pre heating нанемски vorgluhen на италиански не помня как е и когато е студена изчакваш да изгасне надписа и тогава палиш
Барай шишарката Минкеее ....

Назад към Е38