Още едно питане за Е38 735...
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- sivkotarak
- кандидат ентусиаст
-
Още едно питане за Е38 735...
Здравейте колеги, скоро смятам да закупя и аз една приятна Е38-ца да ми радва очичките и ме интересува една определена-човека я продава и в мобиле, и тук, черна с някакви 18-ки от новите модели (не на БМВ), колата е доста приятна на външен вид двигателя мърка, окачването не се чува, на пръв поглед единствените проблеми са ръждата. Таблото е с оправяни пиксели, всичко си свети и работи чудесно от екстрите по нея, проблемите са скромнички (сравнително) има ръжда по три детайла-десните две врати и частта на багажника над пластмасата. Та въпросът ми е, някой гледал ли я е колата? Впечатления? Чести проблеми при М62ТUB35? Евентуално ще загледам другата седмица една сива 740 се продава (за нея стана вече въпрос в друга тема тук), гледах и една-две други 740-750, но ги усетих, че са мъчени...но какво да очаква човек за 6000 леФчета. От София съм, дайте мнения, препоръки, все пак 9-10000 лева не са малко пари като с тях харченето за да подкарам спокойно колата не спира (каско няма, масло има да се сменя и т.н. стандартните процедурки за да съм спокоен с колата ако я взема). Момчето ми се струва точно, евентуално ще се поспазарим малко с него за цената и ако няма спънки ще я взема.
- asennikolov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е 38 740i 1999г.
- Мечтае да кара: Lockheed SR-71 Blackbird
Re: Още едно питане за Е38 735...
Колега, освен всичко друго гледай внимателно и за удари - Е38 не би трябвало да има толкова ръжда, ако не е удряна. А и цената ми се струва доста ниска за хубава 735-ца. Не забравяй, че поддръжката на Е38 е много по-скъпа и трудна от тази на Е34. А осемцилиндровите бензинови двигатели на BMW винаги мъркат... Желая ти успех!
- mpp82
- младши ентусиаст
-
- Кара: 730 d
- Мечтае да кара: X5
Извън темата,относно ръждата моята е Авсрийка и има доста на места които няма как да е удряна,започнал съм да я отстранявам.Но това също си разход имай го в предвид.
- sivkotarak
- кандидат ентусиаст
-
Ръждата принципно винаги е съмнение за минали удари, но, имайки предвид неплатеното каско, ръждата и още една две малки интериорни забележки, цената си е горе-долу на място поне според мен. Не се заблуждавам че купувам нова кола, все пак 1999 е...12 годинки си казват своето, но такива козметични забележки ще ме радват дори ако е наред с всичко друго по колата.. Мазна е иначе автомата също си беше мазен... Казвайте колеги още мнения искам, мухата си е в главата, остава все пак да се вземе правилно решение. Поддръжката винаги е притеснение, колата ми от подписа докато стигне до този си вид премина през всичката ми мотивация, нерви, и 20000 потни пари за безотговорни майстори, бояджии и какво ли не...
Също така ако смятате да се събирате скоро, ще се радвам да се запознаем и да пообменим по чаша мисли. 

- speedtool
- младши ентусиаст
-
- Кара: миньол
Току що я разгледах в мобилето:Преди да я видя щях да кажа много,че е малко скъпичка,но тъй като е със сменени консумативи,масло на скоростите,зимни гуми и т.н. и КАСКО след лека разбивка на парите излиза следната сметка:1 по ходовата част са дадени около 600 лева,консумативи и те там някъде,масло скорости поне 300 лева,лентов кабел около 100,каско около 650 лева(според компанията) и други дреболии като гуми и т.н. и си станаха 2500 от 10000 са 7500.За тия 7500 фейслифтова с тези екстри няма да намериш и нов внос без номера и каквото и да било от горе изброените,а тази все пак е и на колега,което говори,че вероятно е гледана с мерак.
Мое лично мнение-Най-доброто е 740и,харчи колкото 735 върви малко повече
макар,че и аз преди време щях такава да взимам ,но с по-малко екстри
Мое лично мнение-Най-доброто е 740и,харчи колкото 735 върви малко повече

- sivkotarak
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря колега, дадох капаро, в четвъртък я купувам. Благодаря на всички за мненията, ще кача снимки.

- speedtool
- младши ентусиаст
-
Аз искам и 34 ката и 38 цата да видя на живо
точно тия две коли кефят много(ако това от подписа е твоята 34ка), а и все пак такава покупка заслужава почерпка
Успех ти пожелавам за сделката

- sivkotarak
- кандидат ентусиаст
-
Колега,за съжаление, тва мойто червено бижу го продадох, от подписа е да, скоро ще е пернишка до колкото разбрах...
иначе да, 34-38 са ми любимките! С тази сега чудеса ще се случват хехе
за виждане казваш кога и къде, ясно е отвсякъде, че ще ми се кара 

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
speedtool написа:Аз искам и 34 ката и 38 цата да видя на животочно тия две коли кефят много(ако това от подписа е твоята 34ка), а и все пак такава покупка заслужава почерпка
Пропускаш нещо

- speedtool
- младши ентусиаст
-
_65536_kb_sec_ написа:speedtool написа:Аз искам и 34 ката и 38 цата да видя на животочно тия две коли кефят много(ако това от подписа е твоята 34ка), а и все пак такава покупка заслужава почерпка
Пропускаш нещо![]()
![]()
Какво ?

- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
Стоян има предвид, че пропусна Е32, предполагам?
bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- speedtool
- младши ентусиаст
-
Да бе вярно-всъщност точно тези 3 модела според мен са най-доброто на БМВ,но Е38 ми е слабост
П.П. Колега като го купиш драсни и да ходим на
П.П. Колега като го купиш драсни и да ходим на

- RORO
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 30,38,39 вече само Гранд Чероки
- Мечтае да кара: Грейдер на Ибиза
Не си кривете душите класиката е Е30 ,няма по красива кола.
- ELZAGG
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 TDS + е30 318i и некви други!!!
- Мечтае да кара: BMW F06 — 6 Series Gran Coupe ///M Sport Package
- Детайли за колата: е38-725 TDS, автомат,
Audi A4 1.8T
sivkotarak написа:Ок![]()
![]()
Честито, колега пожелавам ти много километри безаварийно каране!

От цървул, бална пантофка НЕ става!
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2