Сменено табло с такова от друга E38
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- afterburner
- Потребител
-
- Кара: '95 E38 740i
Сменено табло с такова от друга E38
Покрай проблемите си с автомата от друга тема открих, че таблото ми е сменяно и не е от моята кола. Програмирано е с моя ВИН, за да работи с другите компоненти от колата, но като го прочета излиза, че е от "95/9 730i с ръчна кутия. Поради тази причина явно и не ми пише на коя предавка е автомата и вероятно пак заради това нямам светлини за заден ход, въпреки че през LM-а с INPA мога да ги пускам, тоест самите те са свързани, но не им се подава сигнал за активация.
Колата я взех за малко пари (явно е имало причина), но в добро запазено състояние и без удари, та реших да преглътна каквито бегли проблеми има и да вложа малко сили в нейното възстановяване, до тук добре, но не съм се сблъсквал сериозно с такива електронни проблеми. Има ли начин да се препрограмира таблото, за да влезе в режим за автоматична скоростна кутия или трябва да си търся такова от автомат? Благодаря предварително!
Колата я взех за малко пари (явно е имало причина), но в добро запазено състояние и без удари, та реших да преглътна каквито бегли проблеми има и да вложа малко сили в нейното възстановяване, до тук добре, но не съм се сблъсквал сериозно с такива електронни проблеми. Има ли начин да се препрограмира таблото, за да влезе в режим за автоматична скоростна кутия или трябва да си търся такова от автомат? Благодаря предварително!
- Retrofit
- младши ентусиаст
-
- Кара: M62B46
Re: Сменено табло с такова от друга E38
Явно само са му сменили вин-а на таблото за да не свети точката, но не е проблем да се прекодира за твоята кола, търси човек с NCSEXPERT или BMW Scanner и ще ти тръгнат задните светлини и показанията за скоростите.
- afterburner
- Потребител
-
- Кара: '95 E38 740i
Re: Сменено табло с такова от друга E38
Златен! Ще пробвам да подкарам софтуерите аз, така и така обичам всичко сам да си правя. Благодаря!
3 мнения
• Страница 1 от 1