740 d (Е38) Що за животно е това - отзиви, мнения препоръки
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- D.Stanev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E 36 320i Touring
- Мечтае да кара: Мазерати
- Детайли за колата: Стар чук - сребристо комби Е36 от 96-та.
740 d (Е38) Що за животно е това - отзиви, мнения препоръки
Колеги, отскоро ми е влязла една муха в главата - да си взема 740 дизел... Следя цените по обявите в мобиле и кар 24 - движат се около 15 бона. Това реалистична цена ли е за такъв автомобил? Тук в този раздел не намерих нищо за този модел. Иначе автомобила е трепач - това е най-красивата лимузина (Е38) на БМВ за мен!
Споделете мнения и препоръки, че ахаа да се метна, но не знам после кво ще обеснявам на жената ако гризна дръвцето, че съм взел да я подгрявам
Споделете мнения и препоръки, че ахаа да се метна, но не знам после кво ще обеснявам на жената ако гризна дръвцето, че съм взел да я подгрявам

BMW Crash master
- 7BREYTON
- ентусиаст
-
- Кара: Entwicklung 38
- Мечтае да кара: B12
Re: 740 d (Е38) Що за животно е това - отзиви, мнения препоръки
2 турбини има. 740Д
730Д - 1
ти си прецени.
Защо не 740 - 4.4?
730Д - 1
ти си прецени.
Защо не 740 - 4.4?
- D.Stanev
- кандидат ентусиаст
-
7BREYTON написа:2 турбини има. 740Д
730Д - 1
ти си прецени.
Защо не 740 - 4.4?
Заради разхода... все пак дизела е една идея по-икономичен

BMW Crash master
- iliew
- ентусиаст
-
- Кара: Каквото има..
- Мечтае да кара: .....
Erdanel написа:7BREYTON написа:2 турбини има. 740Д
730Д - 1
ти си прецени.
Защо не 740 - 4.4?
Заради разхода... все пак дизела е една идея по-икономиченИначе страхотия - особено звука е фантастика.
Пич колко ще спестиш от икономията ако взмеш дизел.,но айде да не подхващам темата бензин дизел че е дьвкана адски много и крайния резултат е заключена тема.....

- D.Stanev
- кандидат ентусиаст
-
iliew написа: Пич колко ще спестиш от икономията ако взмеш дизел.,но айде да не подхващам темата бензин дизел че е дьвкана адски много и крайния резултат е заключена тема.....
Колега ти си градски, що не идваш на сбирки? Пък за дизела - в последно време съм с дизел в кръвта

BMW Crash master
- Bmw325is
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е500
- Мечтае да кара: SLR
Erdanel написа:iliew написа: Пич колко ще спестиш от икономията ако взмеш дизел.,но айде да не подхващам темата бензин дизел че е дьвкана адски много и крайния резултат е заключена тема.....
Колега ти си градски, що не идваш на сбирки? Пък за дизела - в последно време съм с дизел в кръвта
колега ако си на вълна дизел за тези пари спокойно можеш да си земеш S320CDI дава много по добър разход от 7-цата ,но все пак парите са твой и ти прецени...
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
Bmw325is написа:Erdanel написа:iliew написа: Пич колко ще спестиш от икономията ако взмеш дизел.,но айде да не подхващам темата бензин дизел че е дьвкана адски много и крайния резултат е заключена тема.....
колега ако си на вълна дизел за тези пари спокойно можеш да си земеш S320CDI дава много по добър разход от 7-цата ,но все пак парите са твой и ти прецени...
с амортисьори по 2 бона парчето ли?

или те не се развалят

ако ти харесва Е38 и имаш 15 бона за нея бих те ориентирал към последните 1-2 години от производството на модела 730d

- D.Stanev
- кандидат ентусиаст
-

Но при положение, че Е39 горе-долу същата година е на горе-долу същите пари някак си не се връзва... от друга страна 3 серия май най-държат цена...
BMW Crash master
- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
Bmw325is написа:Erdanel написа:iliew написа: Пич колко ще спестиш от икономията ако взмеш дизел.,но айде да не подхващам темата бензин дизел че е дьвкана адски много и крайния резултат е заключена тема.....
А ти що не ходиш в мерцедес форума направо ?
Конкурент на "великото" CDI, на което на две смени на масла сменяш и разпръсквачите е 3.0d, а не 4.0d.
А как стигна до извода, че е по-добра кола ?
Предполагам, защото на лелинчо ти - баджанака му е чул, че на комшията шеф му веднъж бил се возил в такъв, на който собственика му яко доволен, щот го вадел само при сухо време и то през високосна година и е "ебаааати колата". Нищо лично, но това все пак е BMW форум, а на всичкото отгоре е и технически раздел, така че тези мнения са напълно безполезни - дори и моето.
- Bmw325is
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е500
- Мечтае да кара: SLR
bace_martu написа:Bmw325is написа:Erdanel написа:iliew написа: Пич колко ще спестиш от икономията ако взмеш дизел.,но айде да не подхващам темата бензин дизел че е дьвкана адски много и крайния резултат е заключена тема.....
А ти що не ходиш в мерцедес форума направо ?
Конкурент на "великото" CDI, на което на две смени на масла сменяш и разпръсквачите е 3.0d, а не 4.0d.
А как стигна до извода, че е по-добра кола ?
Предполагам, защото на лелинчо ти - баджанака му е чул, че на комшията шеф му веднъж бил се возил в такъв, на който собственика му яко доволен, щот го вадел само при сухо време и то през високосна година и е "ебаааати колата". Нищо лично, но това все пак е BMW форум, а на всичкото отгоре е и технически раздел, така че тези мнения са напълно безполезни - дори и моето.
чакай бе ,ти си много агресивен човек,аз съм дал мнение ,а ти откаде измисли тоя филм за на лелинчо ми шефа че се возил в такава ? недей да обиждаш така ,дай си ти мнението с мене не се занимавай!
имам такава много съм доволен незнам колегите какво против имат
- iliew
- ентусиаст
-
- Кара: Каквото има..
- Мечтае да кара: .....
Erdanel написа:iliew написа: Пич колко ще спестиш от икономията ако взмеш дизел.,но айде да не подхващам темата бензин дизел че е дьвкана адски много и крайния резултат е заключена тема.....
Ще се наканя някой пьт да дойда с моята е38 да те повозя,да усетиш трьпката на осмака и тогава ще те питам какво има в крьвта ти....

- RORO
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 30,38,39 вече само Гранд Чероки
- Мечтае да кара: Грейдер на Ибиза
iliew написа:Erdanel написа:iliew написа: Пич колко ще спестиш от икономията ако взмеш дизел.,но айде да не подхващам темата бензин дизел че е дьвкана адски много и крайния резултат е заключена тема.....
Ще се наканя някой пьт да дойда с моята е38 да те повозя,да усетиш трьпката на осмака и тогава ще те питам какво има в крьвта ти....

Не знам но,и аз не харесвам дизел за автомобил всичките тези вибрации,тая миризма...
- kurleja
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Bmw
- Мечтае да кара: Bmw 760li
Колега преди около 3 седмици преди да си купя Е38, разглеждах много коли, ама до побъркване, и също така карах това животно 740d. Колата наистина е невероятна но като разход разликата с 4.4 бензин е много малка А лично мойта преценка е че бензина повече върви (според мен) и естествено си купих бензин, така че искам да ти кажа че колата е невероятна а и е с две турбини ако не се лъжа.
- D.Stanev
- кандидат ентусиаст
-
Ахаа, вече почва да се изяснява животното... някакъв звяр ще да е...
8.2 до 100 го дават да ускорява
Това само по себе си говори доста, особено за лимузина от такъв клас... Ще се разходя събота неделя до Дупница да видя какво е положението.

BMW Crash master
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3