Отново за халогените
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
43 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- ВИКИ
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d 2007г.автомат
Отново за халогените
Колеги, изчетох форума за халогените на е38 но не намерих решение на въпроса дали мога да си купя само стъкла или някоя по-евтина алтернатива?
Айде някой колега от София да каже някой по-точен адрес за да не се лутам като дойда а направо да свърша работа.
toni2222 написа:колега ,ако ти е счупено само стъклото може да смениш само него ,то струва 18 лв.
toni2222 написа:бях с един приятел като си купуваше от един магазин в началото на ул.симеон един син на ъгъла на една от първите преки и днес докато си купувах крушки за габарита от автомания на яворов видях ,че продават цели халогени и само стъкла,а цял халоген нов беше 130 лв.
el_toro написа:Този магазин на Симеон от страната на Опълченска или от страната на Ботев?
toni2222 написа:от страната на Ботев,ама надали само в него ги продават ,сигурно има и в други магазини само стъкло
Айде някой колега от София да каже някой по-точен адрес за да не се лутам като дойда а направо да свърша работа.
- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
Re: Отново за халогените
Колега, Автоманията на бул. Яворов е на около 100 метра след кръстовището със семинарията по посока бул. Черни Връх (Софияленд) от дясната страна (винаги има спрели коли там). Значи, ако идваш от семинарията завиваш на дясно по Яворов и караш 100м, а ако идваш по Симеоновско шосе правиш ляв завой по Яворов. За другия магазин не знам.
bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- Дифашир
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 V8 bi TURBO & Е34 М52
- Мечтае да кара: http://www.youtube.com/watch?v=8VOULfir ... re=related
и последно може ли да се закупи въпросното стъкло от някъде и ако "да" някой може ли да даде координати,че и аз изревах 

- kamen4o81
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e38 725tds;740i M62B44
Здравей колега, ако не ти отговорят другите за стъкла виж темата на колегата ВИКИ за възтановяване !
- St-George
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E38 M62B35
в Автомания-та на Семинарията НЕ продават само стъкла за халогени. Проверено в събота
- Дифашир
- младши ентусиаст
-
kamen4o81 написа:Здравей колега, ако не ти отговорят другите за стъкла виж темата на колегата ВИКИ за възтановяване !
еееееееее знаех си че съм я чел тази тема,и съм писал в нея даже

- kamen4o81
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e38 725tds;740i M62B44
Да знаеш ,че става кадърно!
Защото съм почти сигурен че стъкла няма да намериш ! Но все пак успех !

- St-George
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E38 M62B35
Във e-bay мярнах и само стъкла, но не знам до колко са сполучливи. Малко по натам мисля да ги пробвам, че на мен десния ми е спукан "по defaut"
- Дифашир
- младши ентусиаст
-
говорим си ей тука със Дизастар че да иступаме тая тема малко.Има ли развитивитие? St-George пробва ли ги тези и-бейските?
- victor2k
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 740iA
- Детайли за колата: 2000 740iA Sport
За дизелите не знам как стоят нещатата, но за бензиновите в е-бей - и не само там ами навсякъде където продават съмнително евтини - шанса да уцилите добър е около 30%. Повечето или се запотяват, или текат или щипките се счупват при монтажа. За стъклата не знам.
Понеже и аз имам един със спукано стъкло доста прочетох. В тази Автомания са китайски и мисля, че са около 100-120 лв. и двата за дизел. Другото което ми идва на акъла, е от здрав да се вземе формата и на стъклар да се изрежат само стъкълцата, топъл силикон... някво побългаряване. Нещо страшно е с тези халогени.. званях в Дару онзи ден - 180 лв/бр. - ако искаш...
- ELZAGG
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 TDS + е30 318i и некви други!!!
- Мечтае да кара: BMW F06 — 6 Series Gran Coupe ///M Sport Package
- Детайли за колата: е38-725 TDS, автомат,
Audi A4 1.8T
Disasterr написа:Понеже и аз имам един със спукано стъкло доста прочетох. В тази Автомания са китайски и мисля, че са около 100-120 лв. и двата за дизел. Другото което ми идва на акъла, е от здрав да се вземе формата и на стъклар да се изрежат само стъкълцата, топъл силикон... някво побългаряване. Нещо страшно е с тези халогени.. званях в Дару онзи ден - 180 лв/бр. - ако искаш...
Нали говорихме да си купиме с тебе един комплект и да си го разделим...Виж обявата на колегата doktortoshkov! Ако искаш ще си ги купиме.
От цървул, бална пантофка НЕ става!
- RORO
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 30,38,39 вече само Гранд Чероки
- Мечтае да кара: Грейдер на Ибиза
Ми да купете втора ръка,хем са оригинални,хем са остарели колкото вашите и няма да си личи.Иначе, единият стар единият нов лъскав....Ас поне така постъпих като останах с един.
За 60 лв. са подарък да. На мен обаче пукнатия ми свети, а на здравия само крушката е за смяна. Напролет ще взема един нов. Зимата се чупят от хиляда неща.
- petar0411
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: и пие
- Мечтае да кара: m 3 e30 alpina
- Детайли за колата: dk03099
Аман от тия халогени доста смених едните даже не стигнаха до колата взех ги с буксите оставих ги на масата вкъщи единия с гръб към другия когато се върнах от работа единия беше станал на сол кабела на единия опрял в стъклото другия имало леко земетресение и така се развали комплекта поне да бяха паднали от масата да не ме е яд, халогените за дизелова е 38 са дефектни по рождение аз лично мисля да сменя бронята с такава от бензинова е 38 комплект с всички неща
43 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3