Компетентен съвет за избор на Е38?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- carbonated
- Потребител
-
- Мечтае да кара: M
Re: Компетентен съвет за избор на Е38?
Здравейте,
Някой може ли да сподели мнение за тази - 730d? И каква е "нормалната" цена за E38 730d и 740i в добро състояние, защото гледам обяви за коли 2000-2001 от 5000 до 11-12000лв?
Някой може ли да сподели мнение за тази - 730d? И каква е "нормалната" цена за E38 730d и 740i в добро състояние, защото гледам обяви за коли 2000-2001 от 5000 до 11-12000лв?
- ggb
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
- Детайли за колата: BMW E38 740 i black
carbonated написа:Здравейте,
Здравей точно тази ходихме да я гледаме с един приятел и да ти кажа на живо не е толкова добра като на снимките.
1.Двигателя работи поне според мен по-твърдо от други 3,0 дизел.
2.Скоростната кутия блъска при включване на предавките на място.
3.Няма подгрев на кожения салон няма парктроници .
4.Акумулатора някъв сменян с по-малък .
Поне според мен аз не бих дал такива пари за такава кола която смятам за постна.
Успех с търсенето.
Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....

- aristocrat
- кандидат ентусиаст
-
Запознай се с чупещите седалки, които се чупят само в горната си част. Не знам дали знаеш за тази екстра на седмиците (и някои петици я имат), но е по-добре да я пробваш преди да си купиш колата, за да го имаш предвид и да не те е яд след време. Въпросното 730д няма такъв салон. Лично на мен цената ми се вижда висока. Не виждам на кое точно казва ТОП изпълнение. ТОП значи връх на английски, а сам можеш да видиш под климатроника колко е бедно на копчета. Салонът е много слаб. Не е рекаро, няма чупка, няма масаж, няма подгрев дори. Кое точно е топ? Ел. щорИ, но щората е само една и не се знае дали работи. Страничните щори са механични, така че не виждам как ще има ел. щори колата. Моята има повече екстри от тази, без да имам претенции за топ изпълнения и разни тем подобни глупости.
П.с. Пикселите на таблото на тази не работят и ще трябва да се сваля и да се поправя. Колегата mad_presley знам, че се занимава с това.
П.с. Пикселите на таблото на тази не работят и ще трябва да се сваля и да се поправя. Колегата mad_presley знам, че се занимава с това.
- ggb
- ентусиаст
-
bat_gosho написа:http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11433610144128991&slink=9t13x8
Тази някой гледал ли я е на живо?
Довечера ще я огледаме и ще кажа как е.

- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
На снимките изглежда много добре... и е добре оборудвана... Само, че е снимана веднага след миене... а мокротата крие някои дефекти...
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- 7BREYTON
- ентусиаст
-
- Кара: Entwicklung 38
- Мечтае да кара: B12
carbonated написа:Здравейте,
Хммм не е ли странно че е 2001 а няма Airbags на задните врати?
- idrive
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 535i
- Мечтае да кара: Безаварийно
Здравейте, колеги
Ако може мнение за това БМВ http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=9tlfqa
Ако може мнение за това БМВ http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=9tlfqa
- geleto__93
- Потребител
-
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=9u1dyn колеги днес я гледахно досега съм карал само Мерцедеси хареса ми как работи и превключва автомата,някой може ли да сподели мнение
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Тая кола ама в никакъв случай не е 1998г производство...
- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
За тия пари си е просто прекрасна!!
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- geleto__93
- Потребител
-
Да ,единствено нивомата ме притеснява,тъй като леко по ниска ми изглежда отзад.Собственика сега я е вкарал и имал служебна и затова я продавал,което ми е другото съмнително.Ако реша да я взимам бихте ли ме насочили към читав майстор който да провери скоростите и другите проблемни възли.
- ggb
- ентусиаст
-
geleto__93 написа:Да ,единствено нивомата ме притеснява,тъй като леко по ниска ми изглежда отзад.Собственика сега я е вкарал и имал служебна и затова я продавал,което ми е другото съмнително.Ако реша да я взимам бихте ли ме насочили към читав майстор който да провери скоростите и другите проблемни възли.
Прочети я на комп за грешки и я покарай по агресивно по неравности и завои за да разбереш дали работи нивомата и да ти кажа ако работи това е страхотна екстра.

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
predel написа:За тия пари си е просто прекрасна!!
Прекрасна... както я е вкарал, регистрирал и сега веднага я продава... дано наистина е прекрасна, а не "да се маха от тука..."...
- aristocrat
- кандидат ентусиаст
-
А защо мислиш, че има нивомат изобщо колата? При БМВ не е като при Мерцедесите...