Смяна на двигател моля за помощ

7-ма серия ('95 - '01)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Re: Смяна на двигател моля за помощ

Мнение от zvetiko » 05 Апр 2013, 10:18

boris_k написа:
zvetiko написа:8000 лв. е малко нереална цена.

Ако си свикнал да гледаш кошове, може да е нереално, но за хубава Е38ца 8000лв си е доста реална цена.
Въпросния от Драгалевци, е човек от форума, нищо конкретно не е специализирал, вкарва каквото има. И колите определено имат нужда от стягане. Но всичко зависи от цената. jabber му е ника.
Време е да поспреш с експертните си мнения. Видяхме, че не може да различиш обърната англичанка, тука ми пишеш за реални и нереални цени.

И въпросният човек ти е конкуренция на боклуците, които продаваш, нали. ;)

Обърната англичанка много добре си я разпознах- сигурно обърках бизнеса на някой подобен на теб. ;)

По отношение на компетентните ми мнения- и срещу теб да се обърна да тичам пак няма да ме достигнеш и цял живот ще си останеш разчаствач на коли- предимно англичанки разбира се. ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5

Мнение от boris » 05 Апр 2013, 10:35

Какъв бизнес ми бърка, какво чудо, пак пишеш колкото до не заспиш, човека продава цели коли, къде ме видя да продавам такива. :mhihi:

И да разпозна я, чак като ти каза колегата xcalibur. :mhihi:
viewtopic.php?f=35&t=334301&p=3671924#p3671924

Срещу мен да тичал. :mhihi: Виждаме те, виждаме те, колко разбираш, попрочел някоя заучена фраза из нета, и пише ли, пише :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F07 535D
Мечтае да кара: SL500

Мнение от anzak » 05 Апр 2013, 11:08

boris_k написа:

Ако си свикнал да гледаш кошове, може да е нереално, но за хубава Е38ца 8000лв си е доста реална цена.
Въпросния от Драгалевци, е човек от форума, нищо конкретно не е специализирал, вкарва каквото има. И колите определено имат нужда от стягане. Но всичко зависи от цената. jabber му е ника.
Време е да поспреш с експертните си мнения. Видяхме, че не може да различиш обърната англичанка, тука ми пишеш за реални и нереални цени.

то малко и бърка мид-а със он борд монитора ама ... важното е ГТ1 и Прогмана да са закачени за ЕКУ-то :mhihi:
Барай шишарката Минкеее ....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от boris » 05 Апр 2013, 11:36

Ти забелязал ли си колко често използва ЕКУ? :mhihi:

Това с "предимно англичанки" неква обида ли е, какво е? :mhihi:
Колко продавам боклуци или не, могат да кажат хората с който съм имал взаймоотношения!
И да те питам, след като си толкова голям разбирач /че чак на обратно трябва да бегаш :mhihi: / защо други хора, в твоята кола, ти монтираха, окабелиха мотора и т.н. :winky:
Последна промяна boris на 05 Апр 2013, 12:12, променена общо 1 път
Изображение

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 05 Апр 2013, 12:11

boris_k написа:Ти забелязал ли си колко често използва ЕКУ? :mhihi:

Това с "предимно англичанки" неква обида ли е, какво е? :mhihi:
И да те питам, след като си толкова голям разбирач /че чак на обратно трябва да бегаш :mhihi: / защо други хора, в твоята кола, ти монтираха, окабелиха мотора и т.н. :winky:
Аз мога да ти кажа, Борка - защото ръцете му са заврени в д---то и хал хабер си няма от света на автомобилите...чиста форумна нинджа е. Изключително дразнещ мазен тип, боравещ с термини от нет-а, на които не знае значението.
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
Мечтае да кара: КА-50

Мнение от predel » 05 Апр 2013, 16:54

:angel: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :yes: :yes:

Мите те тука направо ти бръкнаха в здравето, ма нейсе.... Що си махна подписа? Напляскаха ли те? И защо "колегата" Майстор Цветико не дойде на Узана да му покажа ГТ1 за да си направи няколко снимки с него? :bowdown:
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F07 535D
Мечтае да кара: SL500

Мнение от anzak » 05 Апр 2013, 21:18

zvetiko написа:
boris_k написа:

И въпросният човек ти е конкуренция на боклуците, които продаваш, нали. ;)

Обърната англичанка много добре си я разпознах- сигурно обърках бизнеса на някой подобен на теб. ;)

По отношение на компетентните ми мнения- и срещу теб да се обърна да тичам пак няма да ме достигнеш и цял живот ще си останеш разчаствач на коли- предимно англичанки разбира се. ;)

абе незнам какви боклуци продавама ама аз доста съм пазарил от него и боклук не ми е продал до сега...... а пък МАСТОРЕ нали знаеш кои се хвалят .... слабите ебачи и слабите пиячи - извода си е за теб а да не говорим че сигурно и повече пари прави с разчистването на англичанки от колкото ти с ГТ1 и Прогмана ...
Барай шишарката Минкеее ....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: мечтата на живота си
Мечтае да кара: е38 с евтино гориво

Мнение от chernobila » 06 Апр 2013, 0:11

Пффф нямам думи какви хора има.. Вика ми да беее колата е перфектна - отивам и какво да видя ..... СЧУПЕНО ВИСКО :dunno: ..викам си ОК ама трябва да запали поне...палиме ама нещо тропа :dunno: викам си ок ванусите...меря компресия 1 - 8 бара ,2 - 6 бара , 3 - 3 бара , 4 - 6 бара , 5 - 7 бара и 6 - 8 бара .....и ми вика не е верен уреда ... викам на кой цилиндър не е верен ми кажи само :banghead: 4 пъти меря коомпресия 4 пъти еднаква... на трети цилиндър 3 бара :kuku: И онзи ми вика - ти нали работиш в сервиз ще си свалиш главата и ще си я оправиш тъкмо дда знаеш,че всичко е наред ... СЛАДУР :mhihi: :winky:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E38 750i,CL55AMG
Мечтае да кара: Е60 М5 или САМОЛЕТ

Мнение от amgpower » 06 Апр 2013, 21:45

Тоя с козия крак да го утрепаш.Да не ти подарява двигателя.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е38 725tds

Мнение от emo_ch » 08 Апр 2013, 14:49

Дифашир написа:Добре де,не знам къде пътуваш и къде ходиш с тая кола ама ако набиваш яко градско що не си вземеш една евридейка като накой опел на гас за 1000 лв. с най-евтините им части и си решаваш проблема,апък седмака да си стои за гъзария дет се вика (като ти харесва толкова точно твоята ).

:yes: Тава е добър вариант. 12-така е уникален мотор. Колицата сигурно ще се разреве ако й го отнемеш. :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: мечтата на живота си
Мечтае да кара: е38 с евтино гориво

Мнение от chernobila » 08 Апр 2013, 22:01

emo_ch написа:
Дифашир написа:Добре де,не знам къде пътуваш и къде ходиш с тая кола ама ако набиваш яко градско що не си вземеш една евридейка като накой опел на гас за 1000 лв. с най-евтините им части и си решаваш проблема,апък седмака да си стои за гъзария дет се вика (като ти харесва толкова точно твоята ).

:yes: Тава е добър вариант. 12-така е уникален мотор. Колицата сигурно ще се разреве ако й го отнемеш. :)

А бе колега днес си карам от 4-ти километър посока ГМ-то и останах потресен - задръстване яко тръгни спри..тръгни спри 14.2/100 :banghead: не ми се дава еиии ще полудея :ranting:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от boris » 08 Апр 2013, 22:09

Пак ще се повторя, как го постига твоя автомобил този разход не ми е ясно, но ако очакваш 2.8 да ти даде по-малък разход в задръстване, то живееш в голяма заблуда :)
Изображение

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 08 Апр 2013, 22:14

chernobila написа:
emo_ch написа:

А бе колега днес си карам от 4-ти километър посока ГМ-то и останах потресен - задръстване яко тръгни спри..тръгни спри 14.2/100 :banghead: не ми се дава еиии ще полудея :ranting:
Колега, все си мисля, че не е хубаво да ни качваш на черешата...Ако V12 в задръстване дава 14.2/100, аз ще си отрежа топките и ще ги ритам до центъра и обратно...
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото има..
Мечтае да кара: .....

Мнение от iliew » 08 Апр 2013, 23:29

Митко Стоянов написа:
chernobila написа:
emo_ch написа:

Колега, все си мисля, че не е хубаво да ни качваш на черешата...Ако V12 в задръстване дава 14.2/100, аз ще си отрежа топките и ще ги ритам до центъра и обратно...

:yes: :yes: :yes: Аз се обзалагам че автора на темата няма да смени двг.... ведньж ще го сменява ...после не...след това 2.8...после 3.5.... Накрая с този разход 14.2 :kuku: :kuku: :kuku: :kuku:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Бавно....
Детайли за колата: 40-ска с газ ;)

Мнение от Morridin » 09 Апр 2013, 15:27

Малко оффтопик....
Колега, давай ми я тая Е38-ца с тоя разход 14.2 градско - взимам я веднага без да се замисля. Моята е36-ца с М44 под 11-12 не мога да я сваля, както и да карам а ти с 12-так 5.4 как направи 14.2 не знам.....

ПредишнаСледваща

Назад към Е38