Мнения за газови уредби на 7ма серия

7-ма серия ('95 - '01)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
Детайли за колата: BMW E38 740 i black

Re: Мнения за газови уредби на 7ма серия

Мнение от ggb » 06 Юли 2014, 22:26

Скоро чух М62 как работи и се движи с Тartarini уредба и трябва да ви кажа че не бих се замислил и за секунда да сложа живот и здраве само да се сдобия с Е38.
Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 - 540
Мечтае да кара: Trabant

Мнение от omegaart » 07 Юли 2014, 9:59

liloff написа:
omegaart написа:Ланди ... те отдавна слагат само турски части на 90 % от уредбата...
Честно ли? На кои компоненти?

Вече почти нищо не се прави в Италия и масово се пускат поръчки към заводите в Турция та повечето изпарители и инжектори са именно от там :) Нищо че пише ланди манди и т.н. ...

тва Bardolini си е БСМ т.е. българска с италянско име за да звучи по тежко .... не са лоши , но при повечето газови последния проблем е компа ... много по-важни са инжекторите и изпарителя.
Последна промяна omegaart на 07 Юли 2014, 14:57, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw 740 il
Мечтае да кара: На задна гума

Мнение от denislav.tatarov » 08 Юли 2014, 12:54

Живот и здраве тея дни слагам уредба и ще споделя какво съм сложил и дали си струва!!!

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
Детайли за колата: BMW E38 740 i black

Мнение от ggb » 08 Юли 2014, 21:12

denislav.tatarov написа:Живот и здраве тея дни слагам уредба и ще споделя какво съм сложил и дали си струва!!!

Каква уредба си замислил да слагаш???
Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от jovani85 » 09 Юли 2014, 9:47

denislav.tatarov написа:Друго интересно което ми прави впечатление е когато някой майстор на газови неможе да я настрой като хората и има проблеми постоянно почва да те кара да сменяш кабели ли не било свещи ли термостат поне това съм го изпитал даже мой приятел кара на газ но постоянно му гасне мотора е 2.8 с два ваноса смени всичко по колата заради шибаната газ и едно голямо нищо колата продължава да се кара с проблема си и никой не може да я направи и това е проблема че никой после не си признава грешките това ме кара да се колебая...

Нека твоя приятел ми се обади и ще му оправя колата,да не гасне и да върви както трябва.

Потребител
Аватар

Мнение от jovani85 » 09 Юли 2014, 9:50

chernobila написа:Колеги какво Ви е мнението за това : http://olx.bg/8tsilindrova-gazova-inzhe ... -i34399553

Фобос е много добра система,но трябва да не се монтира където и да е.Настройката и също е по специфична.

Потребител
Аватар

Мнение от jovani85 » 09 Юли 2014, 9:52

chernobila написа:
denislav.tatarov написа:Така е полските са завладели българия и тука масово ги слагат на всякакви коли било то мерцедеси или инфинити като им кажеш за нещо италианско те почват майни ги тея евтината също ще върши работа такива приказки че направооо да се навиеш веднага та незнае човек какво да мисли

Имам предложение за 1300 лева Полска уредба ама нещо не ми се рискува.Най-малкото е ,че не ми дават гаранция.Газов инжекцион с монтажа и всичко 1300 лева,а до 2300 има да си сменям части та да се пръсна :mrgreen:

Колега много ще съжаляваш,ако монтираш тия полски,литовски,латвииски и т,н, боклуци.Повярвай ми.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от denislav.tatarov » 09 Юли 2014, 11:56

Както писахме ще слагам полска LPG TECH с бързи дюзи Dragon офертата най ми допадна както и човека който ще я слага ми каза че няма да я плащам ако не ми хареса това най ми хареса но другия петък му идват уредбите защото сега няма в наличност цената за която се разбрахме е 1650 с каквато бутилка искам и зарядно вътре при бензина софтуера е бил много добър и е висок клас уредба гледах една е65 4500 с такава марка газова колата си пее няма никъкви проблеми та дано направят и мойта така ще видим

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 09 Юли 2014, 16:45

denislav.tatarov написа:Както писахме ще слагам полска LPG TECH с бързи дюзи Dragon офертата най ми допадна както и човека който ще я слага ми каза че няма да я плащам ако не ми хареса

Здрасти... какво точно означава "няма да я плащам ако не ми хареса"? :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 518
Мечтае да кара: БМВ с кожен салон

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 09 Юли 2014, 17:09

jovani85 написа:
chernobila написа:
denislav.tatarov написа:Така е полските са завладели българия и тука масово ги слагат на всякакви коли било то мерцедеси или инфинити като им кажеш за нещо италианско те почват майни ги тея евтината също ще върши работа такива приказки че направооо да се навиеш веднага та незнае човек какво да мисли

Имам предложение за 1300 лева Полска уредба ама нещо не ми се рискува.Най-малкото е ,че не ми дават гаранция.Газов инжекцион с монтажа и всичко 1300 лева,а до 2300 има да си сменям части та да се пръсна :mrgreen:

Колега много ще съжаляваш,ако монтираш тия полски,литовски,латвииски и т,н, боклуци.Повярвай ми.

Това на база опит ли го каза или на база развален телефон?

Последно ме попитаха мога ли да им настроя газовата .Викам мога , каква марка е ? Не знам , някаква Беларуска :mhihi:
Изображение
М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от denislav.tatarov » 10 Юли 2014, 8:21

Означава че се слага уредбата и ще я карам без да я плащам и ако не ми прави проблеми смисъл да гасне и и си работи добре аз ще си преценя при положение че ми искат 3000 за Брц и 2600 романо нямам възможност за тях пък и незная какъв е проблема за уредбата стига да се направи качествено монтажа мисля няма да има проблеми :driving:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от denislav.tatarov » 10 Юли 2014, 8:23

jovani85 написа:
denislav.tatarov написа:Друго интересно което ми прави впечатление е когато някой майстор на газови неможе да я настрой като хората и има проблеми постоянно почва да те кара да сменяш кабели ли не било свещи ли термостат поне това съм го изпитал даже мой приятел кара на газ но постоянно му гасне мотора е 2.8 с два ваноса смени всичко по колата заради шибаната газ и едно голямо нищо колата продължава да се кара с проблема си и никой не може да я направи и това е проблема че никой после не си признава грешките това ме кара да се колебая...

Нека твоя приятел ми се обади и ще му оправя колата,да не гасне и да върви както трябва.

Колега ти от къде си ако си наблизо може да му кажа да се свърже с тебе

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 10 Юли 2014, 11:06

denislav.tatarov написа:Означава че се слага уредбата и ще я карам без да я плащам и ако не ми прави проблеми смисъл да гасне и и си работи добре аз ще си преценя при положение че ми искат 3000 за Брц и 2600 романо нямам възможност за тях пък и незная какъв е проблема за уредбата стига да се направи качествено монтажа мисля няма да има проблеми :driving:

T.e. монтират я, караш я Х време и ако си доволен - тогава плащаш? Колко време те оставят да караш?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от denislav.tatarov » 10 Юли 2014, 23:23

Това е божа работа дано само да я направи и да се возим по евтинко хаха

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 - 540
Мечтае да кара: Trabant

Мнение от omegaart » 11 Юли 2014, 9:53

От къде се взима читав сигнал за RPM на М62 мотора ? Бобина на 1-ви цилиндър ?

ПредишнаСледваща

Назад към Е38