Смяна на двигател моля за помощ
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
Re: Смяна на двигател моля за помощ
Няма начин да стане, може би с някъв фланец, ама изработката сигурно ще излезне колкото една автоматична кутия за 2.8 

- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
абе и аз така си мисля ама... нека да се опитат колегите
после ще споделят в краен случай ако не пасва някой колега ще закачи ГТ1 и Прогмана и ще адаптира кутият към мотора (механично )

Барай шишарката Минкеее ....
- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
anzak написа:абе и аз така си мисля ама... нека да се опитат колегитепосле ще споделят в краен случай ако не пасва някой колега ще закачи ГТ1 и Прогмана и ще адаптира кутият към мотора (механично )

Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- chernobila
- младши ентусиаст
-
- Кара: мечтата на живота си
- Мечтае да кара: е38 с евтино гориво
Явно не съм го казал както трябва... ВСИЧКО СЕ СМЕНЯ - МОТОРА,СКОРОСТИТЕ,ПЕРИФЕРИЯТА,РАДИАТОРИТЕ ... абе ВСИЧКО - САМО КУПЕТО СИ ОСТАВЯМ
Неможахме с един колега да се разберем за парите,но днес си намерих цяла седмица за 1800 лева 

- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
- boris
- старши ентусиаст
-
За 1800лв едва ли въобще нещо става от тази седмица.
Е изключваме хубавелките без роуминг.

Е изключваме хубавелките без роуминг.

- chernobila
- младши ентусиаст
-
Има проблеми с документацията... демек няма регистрация
а и аз ще си взема само каквото ми трябва другото не му го искам
Ама като се замисля после КАТ как ще мина с новият мотор? 

- boris
- старши ентусиаст
-
Ти гледай да не е пусната за издирване, че тогава проблема с регистрацията ще ти е най-малкия.

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
chernobila написа:Има проблеми с документацията... демек няма регистрацияа и аз ще си взема само каквото ми трябва другото не му го искам
Предполагам, че преди да вземеш колата си и пуснал една диагностика и премерил компресията. После да не се наложи да дадеш още 1000лв за датчици и периферия или да отидеш на ремонт на двигател. По отношение на регистрирането ти трябват няколко документа- има доста теми по въпроса.
- chernobila
- младши ентусиаст
-
boris_k написа:Ти гледай да не е пусната за издирване, че тогава проблема с регистрацията ще ти е най-малкия.
В събота на последен оглед

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
chernobila написа:boris_k написа:Ти гледай да не е пусната за издирване, че тогава проблема с регистрацията ще ти е най-малкия.
В събота на последен огледДано всичко е наред .. ама започвам да се замислям дали да го махам тоя 5.4
Тя крастата направо мъчи

Варианта е V8, като фокусирам М62 мотора. Очарован съм от разхода, който дава на фона на М60, вървежа е доста приличен (даже може да се сравнява спокойно с този на М72), а V8 си е хулиган на фона на V12 - т.е. очаквай рязък мотор и шутове в кръста, при невисоки разходи.

Даже по-скоро варианта да прехвърлиш екстрите от твоята на някоя 40-ка, звучи свръх безболезнено откъм документация, на фона на това, което ти си замислил.

За капак на всичко - ГИ при М62 си е направо вече отработено откъм монтаж и подкарване, наскоро четох в Е39 подфорума, колко красиво са монтирали ГИ на такъв мотор.

- chernobila
- младши ентусиаст
-
cod-cdbp написа:chernobila написа:boris_k написа:Ти гледай да не е пусната за издирване, че тогава проблема с регистрацията ще ти е най-малкия.
В събота на последен огледДано всичко е наред .. ама започвам да се замислям дали да го махам тоя 5.4
Тя крастата направо мъчи![]()
![]()
![]()
Варианта е V8, като фокусирам М62 мотора. Очарован съм от разхода, който дава на фона на М60, вървежа е доста приличен (даже може да се сравнява спокойно с този на М72), а V8 си е хулиган на фона на V12 - т.е. очаквай рязък мотор и шутове в кръста, при невисоки разходи.![]()
Даже по-скоро варианта да прехвърлиш екстрите от твоята на някоя 40-ка, звучи свръх безболезнено откъм документация, на фона на това, което ти си замислил.
За капак на всичко - ГИ при М62 си е направо вече отработено откъм монтаж и подкарване, наскоро четох в Е39 подфорума, колко красиво са монтирали ГИ на такъв мотор.
Нямам пари за читава кола иначе си бях харесал много хубава 735 в Пловдив за 8000 лв. ама нямам толкова

- Дифашир
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 V8 bi TURBO & Е34 М52
- Мечтае да кара: http://www.youtube.com/watch?v=8VOULfir ... re=related
chernobila написа:Има проблеми с документацията... демек няма регистрацияа и аз ще си взема само каквото ми трябва другото не му го искам
зависи от проблема ,ако има въпросният човек документи за собственост на негово име независимо на какъв език просто да докаже че е негова,отивате при нотариус пишете договор че купуваш двигател с еди си кои номер и купе с еди си кой номер и си патрон.
Добре де,не знам къде пътуваш и къде ходиш с тая кола ама ако набиваш яко градско що не си вземеш една евридейка като накой опел на гас за 1000 лв. с най-евтините им части и си решаваш проблема,апък седмака да си стои за гъзария дет се вика (като ти харесва толкова точно твоята ).
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
cod-cdbp написа:chernobila написа:boris_k написа:Ти гледай да не е пусната за издирване, че тогава проблема с регистрацията ще ти е най-малкия.
Тя крастата направо мъчи![]()
![]()
![]()
Варианта е V8, като фокусирам М62 мотора. Очарован съм от разхода, който дава на фона на М60, вървежа е доста приличен (даже може да се сравнява спокойно с този на М72), а V8 си е хулиган на фона на V12 - т.е. очаквай рязък мотор и шутове в кръста, при невисоки разходи.![]()
Не му забивай нож в сърцето- на колегата това му е мечтата и ги знае тези неща.

8000 лв. е малко нереална цена. Знаеш, че може да намериш и за 4500.

- boris
- старши ентусиаст
-
zvetiko написа:8000 лв. е малко нереална цена.
Ако си свикнал да гледаш кошове, може да е нереално, но за хубава Е38ца 8000лв си е доста реална цена.
Въпросния от Драгалевци, е човек от форума, нищо конкретно не е специализирал, вкарва каквото има. И колите определено имат нужда от стягане. Но всичко зависи от цената. jabber му е ника.
Време е да поспреш с експертните си мнения. Видяхме, че не може да различиш обърната англичанка, тука ми пишеш за реални и нереални цени.