Мнение за конкретна кола

7-ма серия ('95 - '01)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
Мечтае да кара: КА-50

Re: Мнение за конкретна кола

Мнение от predel » 31 Яну 2014, 20:08

Не знам защо така расъждавате... казах собственото си мнение и добавих, че колата трябва да се види на място... До този момент не ми се е случвало да "видя" кола в България на реални километри... Аз също така не съм роб на километража и съм по-съгласен да знам на колко километра е колата за да имам реални очаквания, отколкото да ме лъжат и да получа неочаквана закачка - задачка. Не казвам, че няма коли с реални километри, но и по снимка само никога не бих си избрал кола. 2 пъти съм виждал как могат да те подведат снимките и за себе си съм убеден, че само и единствено оглед на място може да ме убеди да купя. Не задължавам никого с мненията си, така че не се чувствайте задължени да спорите с мен :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Всеки човек прави каквото го учи умът му, останалите дето посредничат са ..... и то винаги.
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Е60 М54

Мнение от stuci_ir » 31 Яну 2014, 20:20

predel написа:Не знам защо така расъждавате... казах собственото си мнение и добавих, че колата трябва да се види на място... До този момент не ми се е случвало да "видя" кола в България на реални километри... Аз също така не съм роб на километража и съм по-съгласен да знам на колко километра е колата за да имам реални очаквания, отколкото да ме лъжат и да получа неочаквана закачка - задачка. Не казвам, че няма коли с реални километри, но и по снимка само никога не бих си избрал кола. 2 пъти съм виждал как могат да те подведат снимките и за себе си съм убеден, че само и единствено оглед на място може да ме убеди да купя. Не задължавам никого с мненията си, така че не се чувствайте задължени да спорите с мен :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Всеки човек прави каквото го учи умът му, останалите дето посредничат са ..... и то винаги.

Прав си и ти. Никой не спори. Събирам мнения.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e91 320d 163
Мечтае да кара: f30 335d
Детайли за колата: Черна много лъскава.

Мнение от Beni_ » 01 Фев 2014, 10:02

Според мен не е толко важно да гледаш километрите,
а самото състочние на автомобила,ако всичко е ок
няма какво да се чудиш.Относно автомата типтроника
се кара по приятно,но като цяло стария автомат е доста по здрав.
Конкретния екземпляр лично на мен ми допада с изключение на ауспусите.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от stuci_ir » 01 Фев 2014, 11:05

Beni_ написа:Според мен не е толко важно да гледаш километрите,
а самото състочние на автомобила,ако всичко е ок
няма какво да се чудиш.Относно автомата типтроника
се кара по приятно,но като цяло стария автомат е доста по здрав.
Конкретния екземпляр лично на мен ми допада с изключение на ауспусите.

Колата пристига утре или в понеделник, ще я видя и ще пиша.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от stuci_ir » 21 Фев 2014, 12:43

Колеги, малко със закъснение. Колата горе долу става. Салона лично според мен е уникат, но за съжаление не е моята кола това. Няколко неща ако се пипнат колата ще изглежда чудно. Но не ми се връзва като цена нещо. Ако някой отиде да я види ще се влюби в салона. Черен таван, седалките са без коментар, ....

ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото има..
Мечтае да кара: .....

Мнение от iliew » 21 Фев 2014, 22:41

stuci_ir написа:Колеги, малко със закъснение. Колата горе долу става. Салона лично според мен е уникат, но за съжаление не е моята кола това. Няколко неща ако се пипнат колата ще изглежда чудно. Но не ми се връзва като цена нещо. Ако някой отиде да я види ще се влюби в салона. Черен таван, седалките са без коментар, ....

Е хубаво де...поне сподели какво толкова не ти е харесало.....а ако се надяваш на хубава е38 за 4....5к лв..... :clap:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от stuci_ir » 22 Фев 2014, 2:32

iliew написа:
stuci_ir написа:Колеги, малко със закъснение. Колата горе долу става. Салона лично според мен е уникат, но за съжаление не е моята кола това. Няколко неща ако се пипнат колата ще изглежда чудно. Но не ми се връзва като цена нещо. Ако някой отиде да я види ще се влюби в салона. Черен таван, седалките са без коментар, ....

Е хубаво де...поне сподели какво толкова не ти е харесало.....а ако се надяваш на хубава е38 за 4....5к лв..... :clap:

Честно казано колата е хубава. Не ми хареса годината и цената. 19 годишна - 6000 :bang: :nono:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5

Мнение от boris » 22 Фев 2014, 8:43

Желязна логика. :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: SR1 NORMANDY
Мечтае да кара: 320 turbo DRM

Мнение от ddinobot » 22 Фев 2014, 11:41

Абе, колега, такава кола по година ли се купува? Дайте му я на човека за 2500 и да си свирка :D
...the perfect race car crosses the finish line in first place and then falls to pieces
40354

ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото има..
Мечтае да кара: .....

Мнение от iliew » 22 Фев 2014, 12:41

stuci_ir написа:
iliew написа:

Честно казано колата е хубава. Не ми хареса годината и цената. 19 годишна - 6000 :bang: :nono:

:shock:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 - 540
Мечтае да кара: Trabant

Мнение от omegaart » 22 Фев 2014, 19:52

stuci_ir написа:
iliew написа:

Еми земи си една Дачия , ще си намериш от 2008-ма ... щом не ти харесва годината на тая.
Бахти хората , искат премиум кола и то читава за без пари , даже ако може и да им додадат малко на тях , че разбираш ли са решили да я харесат/вземат.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E38 750i,CL55AMG
Мечтае да кара: Е60 М5 или САМОЛЕТ

Мнение от amgpower » 22 Фев 2014, 21:23

Нормално мислене за поредния 3-каджия.Защо се връзвате на такива.Всеки има право на мнение.Който има понятие от какво е автомобил знае че година и километри никога не се гледат.Има за 5000лв 2000г нека си вземе от тях ще остане доволен :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bingo-boy8812 » 23 Фев 2014, 15:57

И аз да дам едно мнение
За мен бмв е38 ако е било поддържано и не е било занемарено,дали ще е 95 или 98... е все тая.
По повод километрите,моята е "95" и беше на реални 274 000 км (внос на самоход от Швейцария).
Иска ми се да разбера каква е разликата дали ще е 1995 или 1999 (като изключим фейса и по-високия данък)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GecataBMW-E46 » 23 Фев 2014, 16:12

С тия реални километри като почнете направо ми се схваща мозака,сервизна книжка с фалшиви фактури се прави за 30 мин в караваната на някой автоджамбазин тва пак не е фактор,единствената надеждна информация ще е само ако е потдържана при официален дилър разни хвърчащи фактурки се правят,а и не знам какво се доказвате един на друг на колко км му е колата след като сте я взели вече би трябвало да ви интересува техническото състояние на автомобила.Ако работи добре мотора и отвътре е 6 и като окачване няма забележка,не виждам кво ви греят някви цифри на таблото,а и да не говорим,че едно са 200ккм в голям и натоварен град и съвсем друго е 200ккм навъртяни в по-голямата си част извънградско.

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
Детайли за колата: BMW E38 740 i black

Мнение от ggb » 24 Фев 2014, 15:01

bingo-boy8812 написа:И аз да дам едно мнение
За мен бмв е38 ако е било поддържано и не е било занемарено,дали ще е 95 или 98... е все тая.
По повод километрите,моята е "95" и беше на реални 274 000 км (внос на самоход от Швейцария).
Иска ми се да разбера каква е разликата дали ще е 1995 или 1999 (като изключим фейса и по-високия данък)

Разлика има и в двигателите зависи какво търсиш.
Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Е38