Обръщане на дирекция и въпроси отностно таблото
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- iliew
- ентусиаст
-
- Кара: Каквото има..
- Мечтае да кара: .....
Re: Обръщане на дирекция и въпроси отностно таблото
Време беше и ти да се обадиш в темата,но не това е проблема.... Почти никога не пишеш конкретно по темата,а някакви си твои безсмислени разсьждения. А сега по вьпроса...автора не казва какъв двг е колата...ако е в8,таблото ще му е най-малкия проблем... Не спомена и какьв цвят е таблото. Ако е черен,има момче от форума което има. Ако е бежов,може и да се претапецира или да се вземе табло което не е шито,не е болка за умиране. Има момче от нашия форум който сам си обьрна успешно волана на е38 735,ако реши,нека се разпише и той. Автора да се разрови в продава авточасти да намери е38 и да се спазари за всички части необходими за обрьщане....така ще му се направи и добра цена.asennikolov написа:sambeto написа:AngelG написа:Ако нямате какво да кажете по въпросите които съм задал , по-добре не коментирайте моля . Знам в какъв "филм" влизам и знам каква кола купувам .... 4 коментара , нито 1 по темата ...
Ако може и ти да си малко по мек с тона !
Никой не ти мисли лошо,или да те подиграва,или каквото и да е в тая насока.
Ако си недоволен от отговорите които получаваш,проблема не е в никой от хората писали в темата ти !
Съгласен съм с колегата sambeto. Мисля, че е задължително да се уважаваме. Ако не сме съгласни с някои мнения - да не се дразним, това са мнения, а не заповеди и никой не ни ги налага!
- AngelG
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: W221 S550 AMG / CLA 220d / X5 3.0d
iliew написа:Време беше и ти да се обадиш в темата,но не това е проблема.... Почти никога не пишеш конкретно по темата,а някакви си твои безсмислени разсьждения. А сега по вьпроса...автора не казва какъв двг е колата...ако е в8,таблото ще му е най-малкия проблем... Не спомена и какьв цвят е таблото. Ако е черен,има момче от форума което има. Ако е бежов,може и да се претапецира или да се вземе табло което не е шито,не е болка за умиране. Има момче от нашия форум който сам си обьрна успешно волана на е38 735,ако реши,нека се разпише и той. Автора да се разрови в продава авточасти да намери е38 и да се спазари за всички части необходими за обрьщане....така ще му се направи и добра цена.asennikolov написа:sambeto написа:AngelG написа:Ако нямате какво да кажете по въпросите които съм задал , по-добре не коментирайте моля . Знам в какъв "филм" влизам и знам каква кола купувам .... 4 коментара , нито 1 по темата ...
Ако може и ти да си малко по мек с тона !
Никой не ти мисли лошо,или да те подиграва,или каквото и да е в тая насока.
Ако си недоволен от отговорите които получаваш,проблема не е в никой от хората писали в темата ти !
Съгласен съм с колегата sambeto. Мисля, че е задължително да се уважаваме. Ако не сме съгласни с някои мнения - да не се дразним, това са мнения, а не заповеди и никой не ни ги налага!
Двигателя е В8 4.4 бензин . Колеги от форума вече ми предложиха частите за обръщане , както и шито табло , но за жалост е черно . Мен ме интересува с бежава кожа , какъвто е и салона.
ПП: Какво имаше в предвид , че ако е В8 таблото ще е най-малкия проблем ?
- victor2k
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 740iA
- Детайли за колата: 2000 740iA Sport
AngelG написа::yes:![]()
![]()
Още един въпрос , централната конзола сменя ли се или остава ? И таблото лесно ли се претапицира афтърмаркет ( ако не успея да намеря шито )
Сменя се, само рамката дето дръжи радиото и климатика е същатата. Ако намериш друг цвят табло можеш да го пребоядисаш (кожата само), или по-точно да занесеш на някой дето се занимава с такива неща да го направи. Не знам колко ще е издържливо обаче.
Един въпрос - колко пари ще ти струва тая операция според теб - говоря само за частите?
- AngelG
- кандидат ентусиаст
-
victor2k написа:AngelG написа::yes:![]()
![]()
Още един въпрос , централната конзола сменя ли се или остава ? И таблото лесно ли се претапицира афтърмаркет ( ако не успея да намеря шито )
Сменя се, само рамката дето дръжи радиото и климатика е същатата. Ако намериш друг цвят табло можеш да го пребоядисаш (кожата само), или по-точно да занесеш на някой дето се занимава с такива неща да го направи. Не знам колко ще е издържливо обаче.
Един въпрос - колко пари ще ти струва тая операция според теб - говоря само за частите?
части 1000-1500 , труд 300-500
- mpp82
- младши ентусиаст
-
- Кара: 730 d
- Мечтае да кара: X5
Колега да не бъркам или за Е39 или за Е38 във форума имаше обява,че се продава комплект за "обръщане" за 800лв.Потърси ако ти е интересно.
- AngelG
- кандидат ентусиаст
-
mpp82 написа:Колега да не бъркам или за Е39 или за Е38 във форума имаше обява,че се продава комплект за "обръщане" за 800лв.Потърси ако ти е интересно.
Мерси , той човека се свърза с мен с предложение

- RASI
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW-E38 735i face
ето ме и мен,колега аз обръщах 728 феиса и всичко ми излезна 1800лв преди 2 години,но при в8 знам че се сменят и колекторите на мотора заради кормилната кутия,но да ти кажа честно всичко ми беше наред,колата още се движи сигурно,даваи смело филма е голям но готин,УСПЕХ 

- iliew
- ентусиаст
-
RASI написа:ето ме и мен,колега аз обръщах 728 феиса и всичко ми излезна 1800лв преди 2 години,но при в8 знам че се сменят и колекторите на мотора заради кормилната кутия,но да ти кажа честно всичко ми беше наред,колата още се движи сигурно,даваи смело филма е голям но готин,УСПЕХ
Сменя се мястото и на стартера,ако не се льжа.....
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
iliew написа:RASI написа:ето ме и мен,колега аз обръщах 728 феиса и всичко ми излезна 1800лв преди 2 години,но при в8 знам че се сменят и колекторите на мотора заради кормилната кутия,но да ти кажа честно всичко ми беше наред,колата още се движи сигурно,даваи смело филма е голям но готин,УСПЕХ
Сменя се мястото и на стартера,ако не се льжа.....
не се лъжеш сменя се че и се прави дупка понеже няма
Барай шишарката Минкеее ....
- AngelG
- кандидат ентусиаст
-
RASI написа:ето ме и мен,колега аз обръщах 728 феиса и всичко ми излезна 1800лв преди 2 години,но при в8 знам че се сменят и колекторите на мотора заради кормилната кутия,но да ти кажа честно всичко ми беше наред,колата още се движи сигурно,даваи смело филма е голям но готин,УСПЕХ
Мерси за информацията колега . Става въпрос точно за В8 мотор , това с колекторите сигурно ли е и филма с тях голям ли е ( от гледна точка на пари и труд ) . Можеш на лично да ми кажеш кой е сервиза , където направихте обръщането и дали си доволен.
- iliew
- ентусиаст
-
Напьлно е сигурно....все си мисля, че и двигателя се вадеше .....питам се, кой за 300,500лв ще се наеме да я прави и най-важното,ще я направи качествено.
- RORO
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 30,38,39 вече само Гранд Чероки
- Мечтае да кара: Грейдер на Ибиза
iliew написа:Напьлно е сигурно....все си мисля, че и двигателя се вадеше .....питам се, кой за 300,500лв ще се наеме да я прави и най-важното,ще я направи качествено.
Човека дето обърна 3,5 преди време,наскоро обърна новата си кола Е46 купенце М52 Б28 явно вече пише в друг форум тук от давна не се разписвал а Сивака говорим нали?

- iliew
- ентусиаст
-
RORO написа:iliew написа:Напьлно е сигурно....все си мисля, че и двигателя се вадеше .....питам се, кой за 300,500лв ще се наеме да я прави и най-важното,ще я направи качествено.
Човека дето обърна 3,5 преди време,наскоро обърна новата си кола Е46 купенце М52 Б28 явно вече пише в друг форум тук от давна не се разписвал а Сивака говорим нали?

- AngelG
- кандидат ентусиаст
-
Споделете за разликите в обръщането при В8 моторите 

- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
сега за начало така без да се замислям много ти трябва преден мост секторна кутия средна щанга инсталация на мотора а най добре цялата инсталация от кола с ляв волан да се разкости твоята и да се махне английската и да се сложи от нормален волан ( говоря за цялата инсталация на колата) по интериора бокса на парното табло конзолата на волана там има заваряне пробиване и т.н кори на предните врати чистачки с мотора спирачните маркучи от помпата до абс-а махагоните по таблото пластмасата на скоростния лост там където пише п р н д и още куп дреболии а за в8 моторите както казаха колегите местиш стартера и колектори от кола с ляв волан или по мой съвет не се вкарвай в излишни филми
Барай шишарката Минкеее ....
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3