Замисляне при тръгване и в последствие много рязко тръгване
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
Re: Замисляне при тръгване и в последствие много рязко тръгване
зя софия не мога да ти помогна колега далечко ми е не съм запознат с добрите сервизи там
Барай шишарката Минкеее ....
колега и на лс ти бях казал
проблема идва от това ,че демферната шайба се разбива от там дава по голямо натоварване на вала-съответно на а-пакета и износва съединителчетата , ако имаш късмет , сменяш само шайба , ремък и масалце , ако не и каквото е метнал в пакета .
Иначе тия ремонти по 2000 лв на кутия мисля ,че са космически за пример:
Миналата седмица при нас правихме една кутия от 5-ца , вярно малко работи и профилактика но частите бяха 700 лв труда 200 пак не са 2000
проблема идва от това ,че демферната шайба се разбива от там дава по голямо натоварване на вала-съответно на а-пакета и износва съединителчетата , ако имаш късмет , сменяш само шайба , ремък и масалце , ако не и каквото е метнал в пакета .
Иначе тия ремонти по 2000 лв на кутия мисля ,че са космически за пример:
Миналата седмица при нас правихме една кутия от 5-ца , вярно малко работи и профилактика но частите бяха 700 лв труда 200 пак не са 2000

Здравей колега. Да знам дори се говорихме да мина обаче точно тия дни немога , защото имам много работа. Иначе като време колко дни ще трябва да седи колата при вас.
- smilen82
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i автоматик
здравей колега с интерес следя темата защото и аз имам проблем с кутията и аз както си карам особенно по нагорноще като подам газ оборотите се вдигат а скоростомера не се промена и влиза в авариен режим това го прави от 3-та на 4-та. какво стана оправи ли кутията и каде и колко пари ти излезе. 

Колега,ако ремонта излезе над 1000 лв по добре си вземи една втора ръка(500-600лв).
Има известен риск,но това са много пари а и при двата варианта трябва да смениш маслото+300лв.

Колега още не съм я оправил защото умувам какво да правя докато ми излезне свободно време да оставя колата за няколко дни. Мисля че втора ръка е най удачния вариант щото само за работа искат от 500 лева нагоре и 4астите 6те са между 500 и 1000 такаче маи втора ръка 6те търся но нз от каде.
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2