леко тресене на 900–тин оборота

7-ма серия ('95 - '01)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

Re: леко тресене на 900–тин оборота

Мнение от icony » 22 Яну 2011, 14:41

Провери тампоните на двигателя. Имах сходен проблем. В спряло положение на светофар примерно... понякога тресе, понякога не (според наклона на шосето). Ако дълго време колата ти работи, но не се движи.. започва да тресе леко. Като подадеш газ - спера тресенето. Това са тампоните на двигателя 99%

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е38 V8 bi TURBO & Е34 М52
Мечтае да кара: http://www.youtube.com/watch?v=8VOULfir ... re=related

Мнение от Дифашир » 23 Яну 2011, 21:20

еми гледаме ги тези тампони нямат умаслено,няма зацапано чисти,като нови са.сега ще повдигаме двигателя да ги сваляме направо и да видим за какво става въпрос.апък тее от нанайси кар :ranting: с тяхните много специални програми само ми вземаха 28лв. и 200км. разходка като ги питам защо и те вдигат раменете.нямали стенд,компютрите им били мн. "луксозни" нямали нужда от стендове до сега нее било да не открият проблема и накрая какво :conf:

Потребител
Аватар
Кара: 725tds
Мечтае да кара: bmw 530xi

Мнение от ivo2424 » 27 Окт 2011, 14:28

имам сьщия проблем свалях дюзи правихме центровка но нищо оказа се управление на нафтова помпа което още не сам сменил защото струвало около 1000лв. обаче при мен е по сериозно понякога като вьрна газта и подам отново колата забива и гесне това е от сьщото управление.

Предишна

Назад към Е38