Монтаж на ксенон на халогените-помощ
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Mony 520
- Потребител
-
- Кара: е38 4.4
- Мечтае да кара: Вече го кара
Монтаж на ксенон на халогените-помощ
Здравейте колеги,
Имам следния проблем.Купих си някакъв менте ксенон за да си го монтирам на халогените и изписа грешка и не иска да запали крушката.Предположих че колата отчита че е по-малко съпротивлението на крушката и купих съпротивления който били мултифункционални лъжели колата че няма изгоряла крушка и т.н. Днес монтирах всичко както трябва и пак не иска и пак изписва същата грешка на немски- nebellight vo prüfen . И пак не запалва крушката.
Благодарности ако някой каже къде бъркам и как да стане.
Имам следния проблем.Купих си някакъв менте ксенон за да си го монтирам на халогените и изписа грешка и не иска да запали крушката.Предположих че колата отчита че е по-малко съпротивлението на крушката и купих съпротивления който били мултифункционални лъжели колата че няма изгоряла крушка и т.н. Днес монтирах всичко както трябва и пак не иска и пак изписва същата грешка на немски- nebellight vo prüfen . И пак не запалва крушката.
Благодарности ако някой каже къде бъркам и как да стане.
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
Re: Монтаж на ксенон на халогените-помощ
Сложи си от тия белите крушки дето светят като ксенон и не разваляй колата
. Ксенон на халогените може да сложиш на Е36, докато тая си е мислена за тия крушки и това е. Аз се чудя как още някой не се е хванал ксенон на плафоните в купето да сложи 

ATR-42/72
- 7BREYTON
- ентусиаст
-
- Кара: Entwicklung 38
- Мечтае да кара: B12
DLVasilev кои точно са тези ... ама да са бели наистина. Аз имам oSram night breakari от 2 години и ги взех за бели ама не са.
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Има различни модели, някои по-ярки, по-бледи, бели, жълти и т.н.
Според мен това е оптималния вариант и колата и шофьора да са доволни

ATR-42/72
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Тия крушки на Philips са толкова скъпи, че повечето слагат китайски хенон 
Иначе Night Breaker никога не са претендирали, че светят бяло... Cool Blue са за тази цел, макар да имат Blue в името си... Night Breaker са за по-добро осветяване, и го постигат... вярно, не могат да стигнат хенон-а, ама все пак... в сравнение с обикновени крушки Hella/GM и подобни определено светят по-силно...
Освен това тия белеещите круши при сериозен дъжд или мъгла дават по-слаба осетяемост от примерно Night Breaker...

Иначе Night Breaker никога не са претендирали, че светят бяло... Cool Blue са за тази цел, макар да имат Blue в името си... Night Breaker са за по-добро осветяване, и го постигат... вярно, не могат да стигнат хенон-а, ама все пак... в сравнение с обикновени крушки Hella/GM и подобни определено светят по-силно...
Освен това тия белеещите круши при сериозен дъжд или мъгла дават по-слаба осетяемост от примерно Night Breaker...
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
E то ако говорим за видимост при мъгла и дъжд особено пък за халоген истината е в жълтата крушка кой каквото и да приказва. Впрочем то не е и измислено случайно, че жълтата светлина е за тази цел.
Тука става въпрос за визия и за гъзария, не за ефективност
Тука става въпрос за визия и за гъзария, не за ефективност

ATR-42/72
- 7BREYTON
- ентусиаст
-
- Кара: Entwicklung 38
- Мечтае да кара: B12
Мда, значи ще си карам с night breakarite
- Mony 520
- Потребител
-
- Кара: е38 4.4
- Мечтае да кара: Вече го кара
Колеги всеки които е написал нещо е вярно, че за халогените жълтите крушки са най-ефикасни при мъгла е факт.
Тука става въпрос за това че, като права нещо по колата и то не става,го обръщам на личен проблем между мен и колата.
И просто няма няма трябва да стане.
Та дали е за гъзария или квото и да било е въпрос на вкус и т.н. Интересното е как трябва да стане за да имаш ксенон на халогените на е38.
Тука става въпрос за това че, като права нещо по колата и то не става,го обръщам на личен проблем между мен и колата.

8 мнения
• Страница 1 от 1