Помощ на колега от румъния

7-ма серия ('95 - '01)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw 740 il
Мечтае да кара: На задна гума

Помощ на колега от румъния

Мнение от denislav.tatarov » 25 Авг 2014, 9:12

Приятели и колеги на пътя незная дали е тук мястото на темата която ще напиша,беше вторник когато се прибирах от стара загора на пътя до село тулово пред мен караше бмв е38 с пуснати аварийни светлини още когато го видях без да се замислям го настигнах и без колебание реших да отбия и да му помогна защото беше спукал гума и караше така,когато се приближих до него и му казах какво стана приятел той проговори но на румънски след което аз му казах е няма да можем да се разберем с тебе но уви от задна дясна страна излезе едно русо ангелче и ме попита дали говоря френски,румънски или английски аз и казах че на аглийски ще се разберем те се зарадваха адски много и ми обясни как вече втора гума пукат и никой не им помага но тука се намесих аз и веднага извадих мойта резервна гума която им предоставих и след като я сменихме ги закарах до казанлък да си купят 4 ри гуми че техните бяха изпилени,свършихме работата и те потеглиха към Гърция на където се бяха запътили пожелах им успех и приятна ваканция а едното момиче даже от радост се просълзи но аз се почуствах много горд за постъпката която направих дано всички да сме така добри на пътя и да си помагаме без значение дали си българин или румънец важното е да си човек!!!
Последна промяна denislav.tatarov на 25 Авг 2014, 12:28, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 - 540
Мечтае да кара: Trabant

Re: Помощ на приятел от румъния

Мнение от omegaart » 25 Авг 2014, 9:19

хубаво е това което си направил колега , но начина по който си пуснал темата е малко подвеждащ ( заглавието ). Колкото до гумите , не знам как карат , какво правят и т.н ама скоро ходих към Пловдив ( преди 1 седмица ) и по пътя поне 7-8 коли бяха със спукани гуми и то в посока Пловдив. Или претоварват колите или просто са на 48-ми сезон, такива самоубийци заслужават да гният и сами да се оправят защото застрашават както техния така и живота на случайни хора около тях.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Колело
Мечтае да кара: Suzuki Gsx R1 (к9) в народното събрание

Re: Помощ на колега от румъния

Мнение от Conqueror » 25 Авг 2014, 13:32

Евала колега трябва да се помага на пътя независимо от марката на автомобила, все пак е много лошо да останеш някаде насред пътя, а и човечеца е тръгнал на някаде и със сигорност някой го чака и се притеснява :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е38 TDS + е30 318i и некви други!!!
Мечтае да кара: BMW F06 — 6 Series Gran Coupe ///M Sport Package
Детайли за колата: е38-725 TDS, автомат,
Audi A4 1.8T

Мнение от ELZAGG » 27 Авг 2014, 13:45

denislav.tatarov написа:Приятели и колеги на пътя незная дали е тук мястото на темата която ще напиша,беше вторник когато се прибирах от стара загора на пътя до село тулово пред мен караше бмв е38 с пуснати аварийни светлини още когато го видях без да се замислям го настигнах и без колебание реших да отбия и да му помогна защото беше спукал гума и караше така,когато се приближих до него и му казах какво стана приятел той проговори но на румънски след което аз му казах е няма да можем да се разберем с тебе но уви от задна дясна страна излезе едно русо ангелче и ме попита дали говоря френски,румънски или английски аз и казах че на аглийски ще се разберем те се зарадваха адски много и ми обясни как вече втора гума пукат и никой не им помага но тука се намесих аз и веднага извадих мойта резервна гума която им предоставих и след като я сменихме ги закарах до казанлък да си купят 4 ри гуми че техните бяха изпилени,свършихме работата и те потеглиха към Гърция на където се бяха запътили пожелах им успех и приятна ваканция а едното момиче даже от радост се просълзи но аз се почуствах много горд за постъпката която направих дано всички да сме така добри на пътя и да си помагаме без значение дали си българин или румънец важното е да си човек!!!

Дано има повече колеги на пътя, като теб!! :clap:
От цървул, бална пантофка НЕ става!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 05 Сеп 2014, 13:12

браво приятел :clap:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Назад към Е38