Помощ за свързване на телефон
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
Re: Помощ за свързване на телефон
Aз и много да го искам като не разбирам от тоци и жици по тия коли не смея да пипам.

ATR-42/72
- chernobila
- младши ентусиаст
-
- Кара: мечтата на живота си
- Мечтае да кара: е38 с евтино гориво
DLVasilev написа:Aз и много да го искам като не разбирам от тоци и жици по тия коли не смея да пипам.
И аз не разбирам,НО има хора които разбират и не е срамно дори да си монтьор да я закараш в сервиз (лично мое мнение

- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
chernobila написа:DLVasilev написа:Aз и много да го искам като не разбирам от тоци и жици по тия коли не смея да пипам.
И аз не разбирам,НО има хора които разбират и не е срамно дори да си монтьор да я закараш в сервиз (лично мое мнение)
Човек аз дадох сума пари да оправят разни работи по нея и ми я върнаха в по-лошо състояние отколкото беше. Дали според теб ще се доверя отново на някой сервиз? Предпочитам ако ти можеш да го направиш да ти платя на теб примерно отколкото да я дам на някой дето я свърши нещо я не

ATR-42/72
Да споделя какво стана при мен.Намерих и свързах всички букси и кабеляци,които имам към телефона и модула,но пак не проработи.Сложих и карта - нищо.После се сетих,че тъй като колата фабрично е без тел. няма съответните бушони.Сложих ги и всичко тръгна от раз.Поиска ми пин на картата,въведох го и стартира.Но ако искам да се обадя или да звънна на номера в сим картата ми казва че номера е изключен.Та се чудя проблема в това,че сим картата не е регистрирана ли е или друго
Имам една една букса на модула,която прилича на нещо като вход за антена (кръгла с пин по средата и разба отвън),но нямам кабеляк,който да сложа там.

- chernobila
- младши ентусиаст
-
DLVasilev написа:chernobila написа:DLVasilev написа:Aз и много да го искам като не разбирам от тоци и жици по тия коли не смея да пипам.
И аз не разбирам,НО има хора които разбират и не е срамно дори да си монтьор да я закараш в сервиз (лично мое мнение)
Човек аз дадох сума пари да оправят разни работи по нея и ми я върнаха в по-лошо състояние отколкото беше. Дали според теб ще се доверя отново на някой сервиз? Предпочитам ако ти можеш да го направиш да ти платя на теб примерно отколкото да я дам на някой дето я свърши нещо я не
Мога да ударя едно рамо направо да докарам мойта и да гледаме от нея да сравняваме.Кажи кога си свободен и аз да си направя смените и ще се опитам да помогна (само за пари не говори,че се обиждам - все пак за това е форума а не да забогатяваме с 10 лева

- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
Огромно Благодаря на chernobila
Оказа се, че всичко съм правил както трябва, проблема е бил, че слушалката не работи

Оказа се, че всичко съм правил както трябва, проблема е бил, че слушалката не работи

ATR-42/72
- chernobila
- младши ентусиаст
-
DLVasilev написа:Огромно Благодаря на chernobila![]()
![]()
Радвам се ,че помогнах

bat_gosho написа:Да споделя какво стана при мен.Намерих и свързах всички букси и кабеляци,които имам към телефона и модула,но пак не проработи.Сложих и карта - нищо.После се сетих,че тъй като колата фабрично е без тел. няма съответните бушони.Сложих ги и всичко тръгна от раз.Поиска ми пин на картата,въведох го и стартира.Но ако искам да се обадя или да звънна на номера в сим картата ми казва че номера е изключен.Та се чудя проблема в това,че сим картата не е регистрирана ли е или другоИмам една една букса на модула,която прилича на нещо като вход за антена (кръгла с пин по средата и разба отвън),но нямам кабеляк,който да сложа там.
1) Хубаво е да деактивираш питането за ПИН код (правиш го като сложиш картата на някакъв телефон)
2) Ако картата ти е от M-TEL всичко ще работи. Ако е от друг оператор може да не стане нищо, ако оператора не поддържа 900MHz за GSM.
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2