Въпрос за гром
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за гром
Здравейте, колеги. Четох из форума за това чудо на техниката ГРОМ. Въпроса ми е следния: понеже в моята кола чейнджъра липсва ми се налага да слушам само радио, а искам да си остана с оригиналния. този гром може ли да замести чейнджъра така, че да си сложа и-под или флашка и да си го управлявам от радиото на колата. И ако става по какъв начин мога да се сдобия с такова нещо и колко струва. Благодаря предварително
Re: Въпрос за гром
Въпроса е сагашното ти радио дали потдържа управление на CD-чейнджър , тоест дали има къде да се включи въпросния Гром.
А иначе Гром си има представител в България, най-добре е да се свържеш с тях и ще ти отговорят на питанията .
А иначе Гром си има представител в България, най-добре е да се свържеш с тях и ще ти отговорят на питанията .
...
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Да слага се на мястото на ченджъра,Но има значение дали си с ДСП музика или обикновенна. 0898516864 - Кирил се казва вносителя и има представителство в София Кико мобил
http://gromaudio-bg.com
Управлява ченджър, има окабеляването до отзад, просто докато колата е сменяла собственици някой е решил че това устройство не е нужно и го е махнал 

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Atsalov написа:Да слага се на мястото на ченджъра,Но има значение дали си с ДСП музика или обикновенна. 0898516864 - Кирил се казва вносителя и има представителство в София Кико мобил
Дано по телефона са по-адекватни, от колкото по мейл, защото ми отговориха след 10 дни и след като бях написал точно каква е колата и аудиото ми отговориха с - какъв ви е аудио плеъра?

- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Аз мога да кажа че на мен ми е вдигал доста пъти и отговарял на бая въпроси и мейли преди да купя нещо от него.
А ти Моллов все още не си ми отговорил на личното съобщение което ти изпратих?
Активни теми
До Mollov Изпратено на: 19 Фев 2014, 21:42
Дано да не го приемеш лично,или да излезе че защитавам човек който познавам от обаждания по тел.
А ти Моллов все още не си ми отговорил на личното съобщение което ти изпратих?
Активни теми
До Mollov Изпратено на: 19 Фев 2014, 21:42
Дано да не го приемеш лично,или да излезе че защитавам човек който познавам от обаждания по тел.
Dizelara написа:Здравейте, колеги. Четох из форума за това чудо на техниката ГРОМ. Въпроса ми е следния: понеже в моята кола чейнджъра липсва ми се налага да слушам само радио, а искам да си остана с оригиналния. този гром може ли да замести чейнджъра така, че да си сложа и-под или флашка и да си го управлявам от радиото на колата. И ако става по какъв начин мога да се сдобия с такова нещо и колко струва. Благодаря предварително
Zdraveite! Izviniavam se che pisha na latinica!Vsichki e38 moge da im se slogj Grom.tezi sled 1998 sas navigacite niama problem.Tezi predi 1998 triabva da sa sas radioaparati modeli:bp8266 na blaupunkt Ili ph7070 na philips! Skoro slogih na kola 1996 radio bp 8266 I grom, vsichko si tragna, cd-text ,multivolan! Dano da sam bil polezen!Pozdravi na vsichki.
P.S Ponykoga otgovariam kasno na emeili, molia obagdaite se po telefona!
7 мнения
• Страница 1 от 1