Проблем - мистерия...
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- badly_boy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e38 730d
Re: Проблем - мистерия...
Честно казано нямам представа. В сервиза на моя приятел има една кутийка с бушони от там взимаме. Кутийка в смисъл, че той ползва някаква просто да си ги слага вътре. Не знам какви и от къде са...
- RORO
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 30,38,39 вече само Гранд Чероки
- Мечтае да кара: Грейдер на Ибиза
Убеден съм,че е от хлабава кабелна обувка пък макар и тя да е в куплунга на едно от релетата или при помпата.Сега с разместването сте упреснили хлабавата връзка но,до кога?Да не те предаде точно когато най ти е необходима?
- badly_boy
- кандидат ентусиаст
-
Колеги само да споделя с вас. Днес цял ден карам колата безпроблемно! Всичко е ток към момента, само дето непрекъснато тръпна в очакване... 

- badly_boy
- кандидат ентусиаст
-
... и очакваното доиде. Само че този път ново 20! Пак не се чува да работят помпите, но и няма изгорял бушон!
- Дифашир
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 V8 bi TURBO & Е34 М52
- Мечтае да кара: http://www.youtube.com/watch?v=8VOULfir ... re=related
както казва адаша,гледай тее обувки и връзки там !
badly_boy написа:... и очакваното доиде. Само че този път ново 20! Пак не се чува да работят помпите, но и няма изгорял бушон!
човече послушай ме.смени релето на помпите и давай газ.гарантирам ти ,че ще си решиш проблема

- badly_boy
- кандидат ентусиаст
-
sachs написа:badly_boy написа:... и очакваното доиде. Само че този път ново 20! Пак не се чува да работят помпите, но и няма изгорял бушон!
човече послушай ме.смени релето на помпите и давай газ.гарантирам ти ,че ще си решиш проблема
Колега де да беше така...

- badly_boy
- кандидат ентусиаст
-
Момчета проблема е решен! Нямах време да пиша до сега. Ще се спукате от смях. Оказа се че нивомера на горивото не показва правилно и всеки път когато съм имал яд реално е свършвала нафтата
Повярвайте ми подлудях!

- kilikandzer-power
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E38
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: Individual Executive 728ILA
Не се кахъри не си единствения преди седмица отидох да прибирам една Е39-тка 530d на клиент. Загаснала както си седяла на светофара. Като отидох видях, че филтъра е празен, нивомера отчиташе нещо около 20-тина литра. Борда даваше, че има гориво още за 160 км. Свалих задната седалка за да извадя помпата да видя какъв е проблема (мислех, че е изгоряла), но се оказа, че в резервоара е настъпила суша
Сложихме нафта и всеки по пътя си. Не вярвайте на нивомерите, гледайте колко гориво слагате и си засичайте километрите.

На диностенда виждаш това което очакваш, но на улицата разбираш истината !
колега относно бушоните на колата си много прав. мои приятел еладжия прави фаровете на една кола които бяха укасили то фасонката след като оправи нештата и запли фаровете бушона изгоря и ок.сменихме бушона и греда инсталацията на фаровете се запали а фалшивия бушон остана здрав едва свари да го извади от колата и неможа да повярва че това сее случило. бушона отговаряше на ампеража на стария тьи че се сьгласявам на пьлно с теб.има фалшиви бушони нямаше да го публекувам ако не го бях видиял с очитеси 

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
андрея написа:колега относно бушоните на колата си много прав. мои приятел еладжия прави фаровете на една кола които бяха укасили то фасонката след като оправи нештата и запли фаровете бушона изгоря и ок.сменихме бушона и греда инсталацията на фаровете се запали а фалшивия бушон остана здрав едва свари да го извади от колата и неможа да повярва че това сее случило. бушона отговаряше на ампеража на стария тьи че се сьгласявам на пьлно с теб.има фалшиви бушони нямаше да го публекувам ако не го бях видиял с очитеси
Колега пишеш крайно неграмотно, граничещо с гротеска

26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2