Проблем с дистанционното на ключа

7-ма серия ('95 - '01)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

Проблем с дистанционното на ключа

Мнение от niki bond » 18 Май 2012, 19:07

Колеги, здравейте аз съм нов във форума, собственик съм на 728 97г., преди имах Е39 520 и мога смело да кажа с БМВ живота е по-хубав. Та да си дойда на въпроса, миналата седмица се прибрах и оставих колата отвън на дъжда не ми се прибираше в гаража. Сутринта рано се включи алармата и аз я изключих и включих с дистанционното. Жената тръгна да си върши работа и видях , че преди да влезе в колата работеха чистачките. След това вече не работеше дистанционното, обучаваха ми ключа, ама не заключа вътре. Измериха ми батерията уж била супер. Ключа е този с трите копчета. Дойде ми на ум, че може да е паднал акумулатора и го заредих. Направи ми впечатление, още като обучаваха ключа започна да се заключа от ключалката, а по късно като заредих акумулатора светнаха и светлините при заключване. Обаче това дистанционно все не работи и не работи. Преди ми беше голям кеф да си сваля прозорците преди тръгване, ама сега какво да правя, гледах бушони , четох във форума, ама не мога да си реша проблема. Близо съм до Пловдив и ако някой знае сервиз ще отида да си оправя или пък някой от вас да ми каже как да го реша проблема. Благодаря, да сте живи и здрави и само БМВ !

Потребител
Аватар
Кара: Е 38 750 IL

Re: Проблем с дистанционното на ключа

Мнение от Gangsta Man » 19 Май 2012, 1:20

Колега мисля, че е най добре да започнеш с една читава диагностика.

След като я диагностицираш кажи какви грешки ти е изписала и така ще бъде по лесно да се прихване проблема.

Иначе от предположения и хвърляне на различни посоки файде няма,

Успех :)

Потребител
Аватар

Re: Проблем с дистанционното на ключа

Мнение от niki bond » 20 Май 2012, 15:58

Отчете 14 грешки в алармата, изчистиха ги и всичко е ОК !

Назад към Е38