Добри сервизи с София
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Добри сервизи с София
Предлагам, всеки да сподели от кой сервиз е доволен, като обслужване и цена. Темата не е да плюем по някой, а да препоръчаме добрите. Дару и Камор попадат в друга таблица.
- omegaart
- ентусиаст
-
- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
Re: Добри сервизи с София
Ползвам едно сервизче на един пич в Дружба 1 ( ДАНИ ). покрай предишната ми кола и форума на марката стигнах до този сервиз и от тогава 4-5 години само там ходя ако имам проблем. Доста познати са минали през него и до сега не са имали проблем и са доволни.
- IceFire
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E38 740D BiTurbo 245 HP '99
- Мечтае да кара: E38 740D BiTurbo 245 HP '99
Много доволен съм от "Ники от Люлин", до един паркинг му се сервизчето. Много точен и земен човек и каквото каже го прави, не мотае колата, като я закарам в уговореният ден веднага се захваща и прави всичко възможно същия ден да си я взема. Евала!
Пробвам и други места, но ще пиша, ако и когато имам позитивно мнение; ако още нямам мнение ще замълча, за да пишем само установени позитивни мнения тук.
Пробвам и други места, но ще пиша, ако и когато имам позитивно мнение; ако още нямам мнение ще замълча, за да пишем само установени позитивни мнения тук.
- asennikolov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е 38 740i 1999г.
- Мечтае да кара: Lockheed SR-71 Blackbird
Всички сервизи са добри... ако ги попиташ самите тях... Особено по отношение на моралните им качества...
5 мнения
• Страница 1 от 1